Domovská stránka > J > Jak Upravit Delku Videa?

Jak upravit delku videa?

Stříhejte video v jednoduchých krocích

Klikněte na tlačítko "+" pro nahrání videa z vašeho počítače nebo zařízení. Ručně nastavte počáteční a konečný čas videa, tkeré chcete stříhat nebo čas upravte posuvníkem. Zmáčkněte tlačítko "Start" a počkejte, než se soubor zpracuje a poté jej uložte na místní disk.

Přečtěte si více

Jak zkrátit video?

Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.
Jak Strihat videa na PC? Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).

Jak sestříhat video z fotek?

Google Photos nabídne ale i webové rozhraní, editace videa ale probíhá na mobilu. Ruční vytvoření filmu je dostupné v mobilní aplikaci přes tlačítko +. Po vybrání fotografií a videí Google vše automaticky sestříhá a nabídne hotový snímek včetně podkresové hudby. Jestliže se vám nelíbí, můžete si jej ručně doupravit. Jak upravit video Pozpatku? pozpátkuVideoVideoupravovat video

Nastavení přehrávání videa pozpátku

  1. Klikneme pravým tlačítkem a vybereme si Adjust Playback Speed.
  2. Dáme PlayClips Backwards a potvrdíme.
  3. Nyní se nám přehrává video pozpátku.

Jak upravit video z dronů?

Adobe Premiere Rush střihací program

Prostředí programu je vcelku přehledné a soubory, které chcete editovat, můžete buď importovat přes menu, nebo přetáhnout do programu stylem drag&drop. Můžete importovat i celé složky. Nahrané soubory přetáhnete přímo do timeline, kde už upravíte video dle libosti.
Jak udělat z videa smyčku? Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa. V přehrávači videa klikněte na ikonu Možnosti . Klikněte na možnost Smyčka . Video se bude nepřetržitě opakovat.

Lidé se také ptají, jak zmenšit velikost filmu?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Jak zkrátit video v telefonu? Otevřete aplikaci Galerie, klepněte na miniaturu fotografie, kterou chcete upravovat, a poté klepněte na možnost Upravit pro přístup k funkcím úprav. Oříznutí a otočení: Klepněte na možnost , vyberte snímek a poté přetáhněte mřížku nebo její rohy, abyste vybrali část, kterou chcete ponechat.

Lidé se také ptají, jak zkrátit mp4?

Re: Jak zkrátit video ve formátu Mp4

Avidemux nastaviť je pomerne jednoduché. Ak chceš výstup bezstratovo, tak vľavo nastavíš video = copy, audio=copy a format si vyber aký chceš, môžeš nechať mp4, alebo by som možno doporučil mkv (s ktorým vie pracovať viac prokramov, ako s mp4).

By Buller Cantino

Jak otočit video? :: Jak vytvořit rodokmen v Excelu?
Užitečné odkazy