Domovská stránka > J > Jak Zkrátit Odkaz Url?

Jak zkrátit odkaz URL?

Zkracování URL prakticky

Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu.

Přečtěte si více

Také, jak zmenit odkaz?

Změna existujícího hypertextového odkazu

  1. Klikněte pravým tlačítkem kamkoliv na odkaz a v místní nabídce klikněte na Upravit hypertextový odkaz.
  2. V dialogu Upravit hypertextový odkaz vyberte text v poli Zobrazený text.
  3. Zadejte text, který chcete pro daný odkaz použít, a klikněte na OK.
Jak skrýt odkaz? Způsobů jak skrýt odkaz je celá řada. Od těch nejprimitivnějších jako je skrývání textu pod obrázek, stejná barva písma a pozadí přes pokročilejší např. pomocí skriptovacích jazyků až po ty technicky velmi pokročilé.

Jak udělat Bitly odkaz?

Postup je velmi snadný. Přejdeme na stránku bitly.com, do pole Paste a link to shorten it vložíme zkracovanou adresu a klikneme na tlačítko Shorten. Vygeneruje se zkrácená adresa začínající adresou služby bit.ly následovanou unikátním kódem. Jak vytvořit URL adresu? Označíte-li slovo a kliknete na ikonu "spojeného řetězu" - Vložit / upravit odkaz, zobrazí se okno pro editaci odkazu. Nyní zkuste vytvořit odkaz na existující webovou stránku, zadáním URL odkazu (kdybyste chtěli například odkázat na náš blog, zadali byste do pole URL odkaz ve tvaru https://blog.inpage.cz/).

Jak změnit URL adresu?

Přejděte do staré verze google search console a na domovské stránce služby klikněte na web, ze kterého chcete uskutečnit přesun. 3. Klikněte na ikonu ozubeného kola a poté na možnost Změna adresy. Pokud jde o to, jak poznat hypertextový odkaz? Hypertextový odkaz je vymezen párovou značkou <a> </a>. Text, který je napsán mezi počáteční a koncovou částí značky bude po zobrazení v prohlížeči oproti okolnímu textu barevně zvýrazněn, podtržen a po najetí ukazatelem myši na tento text se změní tvar ukazatele.

Jak vložit odkaz do Outlooku?

Umístěte kurzor do textu zprávy na místo, kam chcete přidat odkaz. Na kartě Message (Zpráva) klikněte na Hyperlink (Hypertextový odkaz). Do pole Link (Odkaz) napište adresu odkazu. Do pole Text napište text, který se má zobrazit ve zprávě. Jak schovat odkaz do textu? Do textového editoru napište text, který má směrovat na daný soubor nebo URL. Označte text kurzorem myši (zvýrazněte ho). V nástrojové liště bloku TEXT klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT ODKAZ. Otevře se nové okno VYTVOŘIT HYPERTEXTOVÝ ODKAZ.

Jak vytvořit Klikatelný odkaz?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.

By Fritzsche Kamta

Jak zkracovat slova? :: Co to je ripování?
Užitečné odkazy