Domovská stránka > J > Jak Dát Video Do Slow Motion Iphone?

Jak dát video do slow motion iPhone?

Spusťte aplikaci Fotky a otevřete slow motion video, které chcete převést. V dolním panelu s ovládacími prvky klikněte na ikonu se třemi posuvníky. Nyní se otevře prostředí, kde můžete video oříznout či vybrat úsek, který bude zpomalený. Právě tyto dva posuvníky určující zpomalený úsek přetáhněte k sobě.

Přečtěte si více

Jak na Zrychlene video?

Poznámka: Za účelem poskytnutí dostačujícího výkonu je možné přehrávat videa různými rychlostmi pouze v systému Android verze 5.0 nebo novější.

  1. Přejděte na video.
  2. Klepněte na video a poté klepněte na možnostVíce .
  3. Klepněte na Rychlost přehrávání.
  4. Zvolte, jakou rychlostí chcete video přehrávat.
Jak zmenit rychlost videa iPhone? Klepnutím na ikonu sdílení v nabídce Safari v dolní části vyvolejte list sdílení. Přejděte úplně dolů a vyberte Změnit rychlost videa. Zobrazí se vyskakovací nabídka, ve které si budete moci zvolit rychlost přehrávání videa. Vyberte požadovanou rychlost a pokračujte dalším krokem.

A další otázka, jak v ios otocit video?

Otočení klipu

  1. Otevřete projekt a posouvejte časovou osu, dokud se v prohlížeči nezobrazí klip, který chcete otočit.
  2. V prohlížeči nad obrázkem videa otočte palcem a jedním dalším prstem po nebo proti směru hodin. Bílá šipka značí, že videoklip byl otočen o 90 stupňů.
Podle toho, jak nahrat video do stories? Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku. Módy videa jsou Normální, Boomerang, Superzoom, Přehrávání pozpátku a Handsfree.

A další otázka, jak udělat obrázek z videa?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak zkrátit video? Sestřižení začátku nebo konce videa
  1. Vyberte Oříznout řádek . V editoru se zobrazí modré pole.
  2. Klikněte na strany modrého rámečku a potáhněte je. Zastavte, když rámeček pokrývá část videa, kterou chcete zachovat.
  3. Úpravy si prohlédnete kliknutím na Náhled.
  4. Klikněte na Uložit.

Jak udělat Zrychlene video na Instagramu?

Extra tip: Před natáčením videa můžete čtyřnásobným klepnutím na obrazovku odkrýt tajnou nabídku. V ní si můžete nastavit rozlišení, snímkovou frekvenci a až čtyřicetinásobné zrychlení videa. Jak prepnout kameru při nataceni? 1) Spusťte nastavení aplikace. 2) Klepněte na Fotografie a Kamera. 3) Klepněte na tlačítko Záznam Videa. 4) Posunutím zámkem objektivu fotoaparátu v dolní části do polohy ON.

Jak nahrat video bez zvuku?

Krok 1. Stáhněte a nainstalujte program Windows Movie Maker do počítače se systémem Windows a spusťte jej. Krok 2. Kliknutím na „přidat video a fotografie“ v tomto programu importujete video, ze kterého chcete odstranit zvuk.

By Pendleton Wheelis

Na co stačí 1 GB dat? :: Jak na iPhone vytvorit video?
Užitečné odkazy