Domovská stránka > J > Jak Dát Youtube Na Pozadi Iphone?

Jak dát YouTube na pozadi iPhone?

Otevřete na iPhonu internetový prohlížeč Safari, jděte na YouTube a vyberte požadované video. Klikněte na ikonu “aA“ vedle adresního řádku a zvolte položku “Úplná verze stránky“, po které dojde k opětovnému načtení webu v režimu pro desktop. Nyní si video můžete pustit a zároveň opustit internetový prohlížeč.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak prehravat videa z youtube na pozadi?

Youtube videa na pozadí

Pokud se chcete vyhnout stahování neznámých a neověřených aplikací z neznámých zdrojů, můžete využít známý přehrávač VLC pro Android. Stačí si jej stáhnout z Obchodu Play. Následně si vyberete video v aplikaci Youtube a nasdílíte jej do aplikace VLC. Dané video se začne přehrávat v aplikaci VLC.
Také, jak stahovat videa z youtube na iphone? Jak stáhnout video z YouTube na iPhone a iPad

  1. Prvně si v aplikaci YouTube najděte video, které chcete stáhnout, a rozklikněte jej.
  2. Poté pod videem klepněte na tlačítko Sdílení.
  3. Ve spodní části obrazovky stiskněte možnost Kopírovat odkaz.
  4. Nyní se pomocí tohoto odkazu přesuňte na stránky yt1s.com.

Také, jak nastavit youtube aby hral i na ploše?

Pokud chcete, aby se vám YouTube videa přehrávaly na pozadí, je důležité, abyste zůstali v prohlížeči a nepřeskakovali na aplikaci YouTube. Vyhledejte video, které chcete přehrát. Jakmile najdete video, klepněte na ikonu třech teček, které se nacházejí v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Plocha. Jak poustet YouTube? Automatické přehrávání v televizi

  1. Spusťte aplikaci YouTube v televizi.
  2. Přejděte na Nastavení .
  3. Posuňte se na možnost Automatické přehrávání.
  4. Vyberte pro automatické přehrávání možnost zapnuto nebo vypnuto.

Podle toho, jak zamknout obrazovku na youtube?

Touch Locker je poměrně jednoduchá aplikace, která dává vaším cílem je uzamknout mobilní obrazovku jednoduchým stisknutím. Podle toho, proč mi nejde video na youtube? Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.

Co pouzivat místo YouTube?

Naštěstí je zde ještě jedna alternativa v podobě Dailymotion. Tato služba je na internetu již od roku 2005 a je vlastněna francouzskou společností Vivendi. Jak koukat na YouTube bez reklam? Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí YouTube v současnosti kromě původní podoby, tedy bezplatného sledování videí doprovázených reklamami, nabízí také verzi Premium, která uživatele zbaví otravných reklam a zároveň jim umožní poslouchat audiostopu videa s vypnutým displejem.

Pokud jde o to, jak si stáhnout video z youtube do mobilu?

Youtube Downloader HD – rychlé a snadné stahování z YouTube

Výhodou je také jednoduché rozhraní. Pro stáhnutí videa stačí pouze zkopírovat URL videa a zvolit si kvalitu. Volitelně můžete výstup dokonce konvertovat do formátu MP4 pro iPhony, iPady a většinu zařízení s operačním systémem Android.

By Grannia

Jak stáhnout video z YouTube zdarma? :: Jak odstranit stažené soubory?
Užitečné odkazy