Domovská stránka > J > Jak Dát Iphone Do Továrního Nastavení Bez Hesla?

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Jak vypnout zámek aktivace iPhone?

Odstranění zámku aktivace

  1. Přejděte na web www.iCloud.com/find.
  2. Přihlaste se svým Apple ID a heslem.
  3. V horní části klikněte na Všechna zařízení.
  4. Vyberte zařízení, které chcete odstranit z iCloudu.
  5. Klikněte na Odstranit z účtu.
Když to vezmeme v úvahu, jak pridat kartu do apple wallet? Na panelu Moje hodinky klepněte na Peněženka a Apple Pay. Klepněte na Přidat kartu. Jestli chcete přidat novou kartu, klepněte na Debetní či kreditní karta. Anebo klepněte na Předchozí karty a vyberte kartu, kterou už jste někdy do Peněženky přidali.

Také, jak odblokovat iphone id?

Jak odblokovat Apple ID

  1. Přejděte na webovou stránku iforgot.apple.com.
  2. Zadejte e-mail spojený s Apple ID.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak odblokovat? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak odemknout iPhone bez Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak se vypina iPad Air? Zapnutí iPadu: Stiskněte a přidržte horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Vypnutí iPadu: Stiskněte současně horní tlačítko a libovolné tlačítko hlasitosti a podržte je. Potom přetáhněte jezdec.

Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat apple pencil?

U Apple Pencilu (1. generace) sejměte víčko a zapojte ho do konektoru Lightning na iPadu. Restartujte iPad a zkuste spárování provést znova. Jak obnovit iPad bez hesla? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu vašeho iPadu a současně iPad připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPadu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPad vypnout a začít znovu.

Jak vypnout záznamník na iPhone?

Stačí pouze zrušit přesměrování tak, že vytočíte ze svého telefonu kód ##002# a odešlete (stisknout volaní). Hlasovou schránku si takto mohou deaktivovat pouze zákazníci se smlouvou.

By McGuire Dasharath

Jak odblokovat iPad pro? :: Jak odemknout sešit Excelu?
Užitečné odkazy