Domovská stránka > J > Jak Dát Video Do Lepsi Kvality?

Jak dát video do lepsi kvality?

A co vylepšení videa v systému Android nebo iPhone? Pokud pro vás výše uvedené způsoby nebudou proveditelné, bude vám doporučena aplikace pro zlepšení kvality videa. Kvalitu videa můžete vyhledat vylepšením v App Store nebo Google Play, poté si jednu vyberte a nainstalujte na svůj Android nebo iPhone. Pak jej spusťte.

Přečtěte si více

Jak zvětšit velikost video?

Jak zvětšit videa Youtube

Přihlaste se na YouTube a najděte video, které si chcete vložit na stránky. 2. Klikněte na „Sdílet“ > „Vložit“ a upravte šířku videa. 3) V nabídce „Velikost videa“ zvolte „Vlastní velikost“ a změňte ji podle svých představ.
Jak změnit rozlišení videa? Program Windows Movie Maker je více než jen editor videa, můžete jej použít k převodu formátu videa, ke změně rozlišení videa a další. Níže je jak. Krok 1Klepněte pravým tlačítkem myši na video a otevřete jej v programu Windows Movie Maker. Krok 2klikněte Soubor > Uložit film > Vytvořte vlastní nastavení.

Také, jak kvalitně nahrát video na youtube?

Všeobecně samotný YouTube doporučuje nahrávat videa ve formátu MP4 (videokodek H. 264) v prakticky libovolné snímkové frekvenci (24 až 60 FPS). Důležitý je také bit-rate (datový tok), který je pro určité rozlišení videa vždy stanoven jinak. Jak zaostřit video? Zaostřete rozmazané video pomocí aplikace Adobe Premiere Pro. Jako slavná značka pro úpravu obrázků a videa má Adobe různé programy pro profesionální úpravu obrázků, zvuku, videa a dalších. Můžete vyzkoušet její produkty, které se dříve nazývají Premiere. Je známý svými výkonnými editorovými funkcemi pro video i audio.

Můžete se také zeptat, jak zmensit video na youtube?

Při používání YouTube na počítači se velikost přehrávače videa automaticky přizpůsobí prostoru v okně prohlížeče. Pokud chcete velikost přehrávače videa změnit ručně, stačí jen upravit velikost prohlížeče. Jak zmenšit video na YouTube? Snížit rychlost přehrávání – Shift + „,“. Zvýšit rychlost přehrávání – Shift + „. “.

Jak upravit poměr stran videa?

Jak změnit poměr stran videa bez ztráty kvality

Stáhněte si Video Converter Ultimate a nainstalujte ho do počítače. Existuje i jiná verze pro Mac OS. Poté spusťte z vašeho počítače nejlepší poměr stran videa. Videa můžete importovat z místního pevného disku kliknutím na tlačítko „Přidat soubory“.
Jaký bitrate zvolit? Můžete zvolit následující bitrate pro streamování YouTube, Twitch nebo jiných kanálů. Běžná HD videa se standardním rozlišením: 2 500 až 4 000 kb / s. Pravidelná videa ve vysokém rozlišení s vysokým rozlišením, 3 500 až 5 000 kb / s. Videa ve Full HD se standardním rozlišením: 3 500 až 5 000 kb / s.

Jak oddálit YouTube?

YouTube

Klávesová zkratkaFunkce
FAktivace celé obrazovky. Chcete-li režim celé obrazovky ukončit, stiskněte klávesu F znovu nebo použijte tlačítko Esc.

By Doelling

Jak zmensit video soubor? :: Jak spravne nastavit grafickou kartu AMD?
Užitečné odkazy