Domovská stránka > J > Jak Dát Iphone Se Do Továrního Nastavení?

Jak dát iPhone se do továrního nastavení?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

Přečtěte si více

Jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla Apple?

Připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí originálního kabelu USB. Krok 2Klepněte na možnost Důvěra na obrazovce iPhone a zadejte přístupový kód. Klepnutím na tlačítko Start obnovíte tovární nastavení iPhonu bez Apple ID. Jak vymazat iPhone bez Apple ID? Krok 1Otevřete aplikaci Nastavení iPhone. Krok 2Vybrat resetovat následuje Vymazat veškerý obsah a nastavení. Krok 3Po zobrazení výzvy zadejte přístupový kód pro iPhone. Krok 4Využít Smazat iPhone a potvrďte obnovení továrního nastavení iPhonu bez hesla nebo iTunes.

Jak vymazat iPhone pomocí tlacitek?

Vymazání veškerého obsahu a nastavení z iPhonu pomocí počítače

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone, klikněte na Obecné v horní části okna a potom na Obnovit iPhone.
  3. Postupujte podle pokynů na displeji.
Může se také zeptat, jak restartovat iphone bez dotyků? Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.

Jak se dostat na iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Může se také zeptat, jak dát iphone do továrního nastavení bez hesla a pc? Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.

Co se stane kdyz se odhlásit z iPhonu?

Když se odhlásíte, všechna data uložená v iCloudu budou ze zařízení odstraněna, ale zůstanou v iCloudu. Před odhlášením budete dotázáni, zda si chcete na zařízení ponechat kopii těchto informací. Jak odhlásit iPhone bez hesla? Zapněte zařízení Apple a vyhledejte aplikaci „Nastavení“. Poté vyberte banner Apple ID v horní části obrazovky Nastavení. Najděte své zařízení Apple a vyberte možnost „Zařízení“. Dole klikněte na „Odebrat z účtu“.

Co delat kdyz jsem zapomněl heslo na iPhone?

Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.

By Celina

Jak se vrátit k předchozí verzi Windows 10? :: Jak se správně pečovat o svůj notebook?
Užitečné odkazy