Domovská stránka > J > Jak Dát Iphone Do Továrního Nastavení Bez Hesla A Pc?

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla a PC?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Jak obejit zamek aktivace Apple Watch?

Aktivační zámek na hodinkách Apple Watch se automaticky aktivuje po nastavení Find My iPhone na jednom spárovaném iPhonu. Pokud nevidíte hodinky Apple Watch synchronizované s vaším účtem iCloud, můžete se rozhodnout je znovu spárovat. Co kdyz iPhone nejde aktivovat? Uděláte to takhle:

  1. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi macOS nebo nejnovější verzi iTunes.
  2. Zkontrolujte, jestli je váš počítač připojený k internetu.
  3. Připojte iPhone k počítači kabelem, který jste s iPhonem dostali. Na počítači vyhledejte zařízení.
  4. Počkejte, než počítač iPhone rozpozná a aktivuje:

A další otázka, jak zrušit zámek obrazovky iphone?

Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu

  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a. Deaktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2b.
  3. Dokončete:
Také, jak odhlásit apple id bez hesla? Zapněte zařízení Apple a vyhledejte aplikaci „Nastavení“. Poté vyberte banner Apple ID v horní části obrazovky Nastavení. Najděte své zařízení Apple a vyberte možnost „Zařízení“. Dole klikněte na „Odebrat z účtu“.

Kde zjistím své Apple ID?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému. Klikněte na Apple ID. Kliknutím na název kteréhokoli zařízení zobrazíte jeho podrobnosti, například model, sériové číslo a verzi operačního systému. Konkrétní informace závisejí na typu zařízení. Jak odblokovat iPhone bez Apple ID? Jak resetovat iPhone bez Apple ID pomocí Nastavení

Krok 1Otevřete aplikaci Nastavení iPhone. Krok 2Vybrat resetovat následuje Vymazat veškerý obsah a nastavení. Krok 3Po zobrazení výzvy zadejte přístupový kód pro iPhone. Krok 4Využít Smazat iPhone a potvrďte obnovení továrního nastavení iPhonu bez hesla nebo iTunes.

Jak ziskat zpet telefonní číslo?

Nejprve jdi za operátorem, kde jsi měla ztracené číslo. Oni Ti dají novou SIM kartu se starým číslem a ztracenou SIM kartu zablokují. Když budeš mít SIM kartu, tak můžeš přejít k jinému poskytovateli mobilního signálu bez větších potíží. Se souhlasem operátora neni problém převést k jinému i původní číslo. Jak obnovit kontakt? Obnovení kontaktů ze zálohy

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google.
  3. Klepněte na Nastavení a obnovení.
  4. Klepněte na Obnovit kontakty.
  5. Pokud máte více účtů Google, klepnutím na Z účtu vyberte účet, jehož kontakty chcete obnovit.
  6. Klepněte na telefon s kontakty, které chcete zkopírovat.

Jak obnovit smazané kontakty v telefonu Samsung?

Obnova za pomoci Gmailu

Všichni uživatelé telefonů se systémem Android jsou přihlášeni ke svému Google účtu. Ten nabízí promyšlenou synchronizaci dat ze svých serverů. Díky tomu lze smazané kontakty jednoduše obnovovat v prostředí Gmailu na počítači.

By Jaymee

Jak odblokovat iCloud účet? :: Jak odstranit zámek?
Užitečné odkazy