Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trva Vypadek Messengeru?

Jak dlouho trva vypadek Messengeru?

Populární služby Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp jsou stále pro některé uživatele po světě nedostupné, nebo nefungují některé funkce. Výpadek již trvá přes 20 hodin. Velká část uživatelů v ČR má již Facebook i ostatní služby plně funkční.

Přečtěte si více

Jak dlouho potrvá výpadek Instagramu?

Obvykle podobné výpadky trvají jen několik minut. Co se stalo Facebook? Sociální síť Facebook měla 4. října šestihodinový výpadek a s ní i služby WhatsApp nebo Instagram, které mají po celé zeměkouli kolem tří miliard aktivních uživatelů. Všechny tři jsou totiž závislé na jedné infrastruktuře.

Proč mi nejde Messenger?

Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud vaše zařízení není připojeno k bezdrátové síti nebo má síť problémy, je možné, že nebudete moci zobrazit své zprávy. Zkontrolujte, zda nefunguje Facebook Messenger. Pokud nemáte přístup ke službě Facebook Messenger, může to být problém na straně společnosti, ne na vaší. Může se také zeptat, proč mi nejde instagram? Pokud Instagram přesto nefunguje, musíme zkontrolovat, zda aplikace nefunguje mít přístup k mobilním datům našeho smartphonu. K tomu musíme v části nastavení našeho terminálu vstoupit do sekce Mobilní data, vybrat Instagram a zkontrolovat, zda v rámci možností aplikace má přístup k internetu.

Kdy se spustí Instagram?

VývojářPůvodní: Kevin Systrom, Mike Krieger (Burbn, Inc.) Současný: Facebook
První vydání6. října 2010
Aktuální verze218.0.0.19.108 (19. ledna 2022)
Operační systémiOS (Apple) 12.0 nebo novější, Android (operační systém) 2.2 nebo novější, Windows Phone 8 nebo novější
PlatformaAndroid iOS
Lidé se také ptají, co delat kdyz se nejde prihlasit na instagram? Aplikace Instagram pro zařízení s Androidem:
  1. Na přihlašovací obrazovce klepněte pod možností Přihlásit se na Pomoc s přihlášením.
  2. Zadejte uživatelské jméno, e-mail nebo telefon nebo klepněte na Přihlásit se přes Facebook.
  3. Klepněte na Další a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Proč nejde Messenger 4.10 2021?

Původní článek 4. 10. Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres. Co způsobilo výpadek Facebooku? Na straně webového serveru musí být správně uložené záznamy, díky kterým jsou jednotlivá zařízení a ostatní DNS servery naváděny do cíle. Při změnách v rámci DNS záznamů se Facebooku nepodařilo pohlídat správnost. To způsobilo to několikahodinový výpadek všech služeb.

A další otázka, kdy vypadl facebook?

Aplikace byly nedostupné více než šest hodin a podle CNBC se jednalo o nejhorší výpadek služeb od roku 2008, kdy byl Facebook mimo provoz skoro celý den. Data poloviny uživatelů mohou být v ohrožení. Sociální sítě Facebook, Instagram a Whatsapp vypadly. Všechny tři nefungovaly od pondělí okolo 17:44 hodin.

By O'Neill

Kdo vymyslel algoritmus? :: Jak přejít na Windows 10 z Windows 11?
Užitečné odkazy