Domovská stránka > J > Jak Přejít Na Windows 10 Z Windows 11?

Jak přejít na Windows 10 z Windows 11?

Jak se vrátit zpět na Windows 10? Jestliže se v rámci deseti dnů od instalace Windows 11 rozhodnete, že Desítky byly lepší, můžete se na ně vrátit tak, že v nabídce Start půjdete do Nastavení, zde budete pokračovat do Windows Update-Rozšířené možnosti-Obnovení a zvolíte možnost Předchozí verze Windows.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co je potřeba na windows 11?

Minimální požadavky na systém a počítač

  1. PAMĚŤ RAM: 4 GB.
  2. Storage: 64 GB nebo větší úložné zařízení.
  3. Firmware systému: Rozhraní UEFI (pro rozhraní Unified Extensible Firmware Interface, moderní verzi systému PC BIOS) a možnost zabezpečeného spuštění.
  4. Čip TPM:Čip TPM(Trusted Platform Module) verze 2.0.
Jaký počítač pro Windows 11? Jmenovitě tedy alespoň 8. generaci procesorů Core od Intelu, v případě AMD Ryzen 2000 a novější. Podporovány jsou také čipy Snapdragon od modelu 850. Jako vysoké působí požadavky Windows 11 na paměť – minimálních je 4 GB RAM a 64 GB kapacity úložiště a zároveň musí vyhovovat EFI specifikaci 2.3.1 a vyšší.

Jak obejít minimální požadavky na Windows 11?

Požadavek Trusted Platform Module (TPM) je jedna věc, kterou můžete obejít. Microsoft vyžaduje, abyste měli TPM verze 2.0 pro Windows 11, ale pokud má váš počítač TPM 1.2 nebo novější, je možné tento požadavek obejít. Nejjednodušší způsob, jak obejít tento systémový požadavek Windows 11, je nainstalovat Rufus. Jak přerušit stahování Windows 11? Pro zrušení nabízení aktualizace stačí:

  1. stiskněte tlačítko Windows + R a napište regedit, případně potvrďte vyskakovací okno.
  2. přejděte na HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Zásady Microsoft Windows Update.
  3. Zde pak vytvořte novou hodnotu DWORD (32bitovou) s názvem TargetReleaseVersion s hodnotou 1.

Jak obejít kontrolu procesoru Windows 11?

Jak obejít TPM 2.0

  1. Přidejte novou hodnotu registru pomocí nástroje Regedit. Microsoft tuto vychytávku vyvinul, takže si můžete být jisti její spolehlivostí.
  2. Upravte registr při nové instalaci systému Windows 11.
  3. Použijte Rufus k obejití TPM 2.0.
Jak aktivovat Windows 11 bez klíče? Pokud nemáte digitální licenci nebo kód Product Key, můžete si digitální licenci pro Windows 11 zakoupit po dokončení instalace. Postup: Vyberte tlačítko Start. Vyberte Nastavení > Systém > Aktivace .

Jak dlouho bude podpora Windows 10?

Microsoft rovněž dodal, že uživatelé Windows 10 by měli počítat s podporou do 14. října 2025. V praxi to znamená, že by měly dorazit minimálně tři velké aktualizace. V tuto chvíli je samozřejmě nejisté, zda půjde o termín konečný, nebo jej Microsoft prodlouží, například o menší opravné aktualizace. Když to vezmeme v úvahu, jak preskocit aktualizací windows? Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Poradce při potížích. V části Uvést do provozu vyberte Windows Update.

Jak odstranit Windows Update?

Klikněte na tlačítko Start a vyberte možnost Nastavení. Klikněte na možnost Aktualizace a zabezpečení. Klikněte na odkaz Zobrazit historii aktualizací na pravé straně stránky. Klikněte na odkaz Odinstalovat aktualizace v levém horním rohu otevřeného okna Zobrazit historii aktualizací.

By Hynda Mcquistion

Jak dlouho trva vypadek Messengeru? :: Kdy bude Aktualizace Windows 11?
Užitečné odkazy