Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Trvat Vypadek?

Jak dlouho bude trvat vypadek?

SHRNUTÍ - plánované vs. neplánované odstávky elektřiny
Plánovaný výpadekmůže trvat max 12 hodin (duben-říjen) nebo max. 8 hodin (listopad-březen)oznamovací povinnost ze strany distributora (15 dní předem, pokud výpadek přesáhne 20 minut

Přečtěte si více

Proč nefunguje WhatsApp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.
Kdy nepůjde WhatsApp? Od prvního listopadu přestane aplikace WhatsApp fungovat na milionech telefonů. Kvůli aktualizaci aplikace nebude dostupná na operačních systémech Android 4.0.4 a iOS 9. Týká se to i všech starších. Oblíbená aplikace WhatsApp přestane fungovat od listopadu na 53 typech telefonů.

Na jakých telefonech přestane fungovat WhatsApp?

Půjde zejména o operační systémy Android 4.1 a starší verze nebo systémy iOS 9 a starší. Není to však poprvé, co WhatsApp ukončuje podporu starších systémů. Jedná se o pravidelný postup kvůli neustálému vylepšování služeb, píše portál News18. Jedním z důvodů je také obava o bezpečnost. Jak dlouho bude vypadek Messengeru? Messenger zprávy se odesílá asi po třech minutách, ale stává se že nefunguje klidně dalších 15 minut. Pokud chcete situaci nadále sledovat, mrkněte třeba na web downdetector.

Proč mi nejde Messenger?

Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud vaše zařízení není připojeno k bezdrátové síti nebo má síť problémy, je možné, že nebudete moci zobrazit své zprávy. Zkontrolujte, zda nefunguje Facebook Messenger. Pokud nemáte přístup ke službě Facebook Messenger, může to být problém na straně společnosti, ne na vaší. Jak funguje blokace na WhatsApp? Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat.

Také, proč nezvoní whatsapp?

Když aplikaci používáte delší dobu, aplikace vytvoří soubory mezipaměti. V důsledku toho aplikace přestanou fungovat normálně nebo někdy fungují velmi pomalu. Chcete -li vynutit zastavení aplikace, postupujte takto: přejděte na Nastavení> Aplikace a oznámení> Zobrazit všechny aplikace> WhatsApp> Vynutit zastavení> OK. Můžete se také zeptat, jak spustit whatsapp? Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.

Jak dlouho nebude fungovat WhatsApp?

1. 2021 přestane na zařízeních se starší verzí operačního systému fungovat oblíbená komunikační aplikace WhatsApp.

By Cyna Chapko

Co znamená bez internetu zabezpečeno? :: Jak zjistit USB port?
Užitečné odkazy