Domovská stránka > C > Co Způsobilo Výpadek Facebooku?

Co způsobilo výpadek Facebooku?

Na straně webového serveru musí být správně uložené záznamy, díky kterým jsou jednotlivá zařízení a ostatní DNS servery naváděny do cíle. Při změnách v rámci DNS záznamů se Facebooku nepodařilo pohlídat správnost. To způsobilo to několikahodinový výpadek všech služeb.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, proč nefunguje messenger 4.10 2021?

Původní článek 4. 10. Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres. Jak dlouho bude výpadek Messengeru? Messenger zprávy se odesílá asi po třech minutách, ale stává se že nefunguje klidně dalších 15 minut. Pokud chcete situaci nadále sledovat, mrkněte třeba na web downdetector.

Proč mi nejde Messenger?

Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud vaše zařízení není připojeno k bezdrátové síti nebo má síť problémy, je možné, že nebudete moci zobrazit své zprávy. Zkontrolujte, zda nefunguje Facebook Messenger. Pokud nemáte přístup ke službě Facebook Messenger, může to být problém na straně společnosti, ne na vaší. Co se stalo s Whatsappem? WhatsApp přestane na některých mobilech fungovat

Jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací současnosti WhatsApp přestane na některých smartphonech fungovat. Změny započnou už s koncem roku, tedy ještě...

Co stálo za Vypadkem Facebooku?

Podle společnosti Facebook, pod kterou sítě spadají, mohlo za výpadek špatné nastavení sítě. "Změny konfigurace na páteřních routerech, které koordinují síťový provoz mezi našimi datovými centry, způsobily problémy, které komunikaci přerušily," vysvětlila firma. Kdy se opravi Facebook?

Meta
Registracepovinná
Dostupné jazyky84 jazyků včetně češtiny
Spuštěno4. února 2004
Současný stavaktivní

Také, proč mi nejde odeslat zpráva na messengeru?

Zkontrolujte stav internetového připojení. Zkontrolujte, jestli fungují ostatní weby. Aktualizujte prohlížeč. Doporučujeme používat nejnovější verzí jednoho z těchto webových prohlížečů. Jak si aktualizovat Messenger? Jak aktualizovat aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.

Co znamená tento člověk není na Messengeru dostupný?

Pokud ho najdete, můžete si být jistí, že nejste zablokovaní. (Když si vás někdo zablokuje, zabrání vám to ho na Facebooku najít.) Pokud toho člověka najít nemůžete, může to znamenat, že si vás zablokoval, nebo si nastavil své preference tak, aby ho nikdo nemohl vyhledat.

By Emera

Jak odstranit Duplicitni kontakty v iphone? :: Co umí dokovací stanice?
Užitečné odkazy