Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trvá Dobití Kreditu?

Jak dlouho trvá dobití kreditu?

Váš kredit bude dobit po vašem zaplacení během několika vteřin. Může se občas přihodit, že se dobití kreditu protáhne na pár minut. O úspěšném navýšení vašeho kreditu vás budeme informovat v SMS zprávě na telefonní číslo, které jste při dobíjení uvedli.

Přečtěte si více

Jak dlouho platí kredit T Mobile?

Platnost kreditu je 12 měsíců. Chcete vědět, kdy vám vyprší, koukněte do Můj T-Mobile. Pokud se blíží konec platnosti vašeho kreditu, tak od nás obdržíte informační SMS s termínem vašeho dobití. Jak často musím dobíjet Twist kartu? Jak často musím dobíjet SIM kartu (TWIST)?

Platnost TWIST SIM karty je vždy 1 rok od posledního dobití. Prodloužení platnosti je velice jednoduché, stačí jedenkrát za rok dobít kredit pouze za 200 Kč.

Co je Go neomezeně?

GO neomezeně do všech sítí

První den máte volání do všech sítí + internet pro zprávy a chat zdarma. Poté stačit uskutečnit hovor nebo se připojit k internetu a na celý den máte neomezené volání do všech sítí v ČR a internet pro zprávy a chat.
Co je tarif Go neomezeně? Informace o O2 GO SIM KARTA - kredit 25,- Kč Tarif NEOMEZENĚ

Tarif 25 Kč/den umožňuje v den volání do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ. 300 MB dat. Pokud data vyčerpáte automaticky se obnoví dalších 300 MB za 19 Kč, které mají platnost do konce dne.

Jak zjistit zustatek kreditu?

Stav svého kreditu zjistíte jednoduše a zdarma - stačí napsat kód ve tvaru *104*# a stisknout tlačítko pro volání. V některých telefonech máte dokonce tuto volbu přednastavenou. Jak zjistit telefonní číslo SIM karty T-Mobile? Své telefonní číslo T-Mobile zjistíte, když na klávesnici vyťukáte kód *103# (hvězdička a křížek jsou skutečně součástí kódu, nezapomeňte tedy i tyto znaky na klávesnici vyťukat) a na displeji se vám zobrazí informace o vašem telefonním čísle nebo vám to přijde jako SMS.

Jak zjistit platnost SIM karty O2?

Existuje i pokročilejší varianta *104*1#, která vám prozradí i cenu posledního hovoru. Lze to také provést na webu v samoobsluze Moje O2. Prodlužování platnosti předplacené SIM karty je u O2 trochu komplikovanější. Při dobití částky do 499 korun se období prodlužuje o půl roku, od pětistovky a výš je to o rok. Jak restartovat SIM kartu? Za prvé vyzkoušejte klasické „vystoupit – nastoupit“, tedy smartphone jednoduše restartujte. Pokud to nepomůže, zkontrolujte, zda jste SIM kartu vložili do toho správného slotu a zda se z něj kartička nevysunula. Ověřte také, zda na kartě a v okolí není nějaká špína.

Co delat kdyz ztratím SIM kartu?

Nejdříve kontaktujte svého operátora, který vám pomůže SIM kartu zablokovat. K tomu budete potřebovat původní kartičku, s níž jste SIM kartu dostali, s kódy PIN a PUK. Takto si vás operátor ověří. Služba blokace SIM karty je většinou u operátorů, například u NejMobil, zdarma.

By Saw

Jaká je průměrná životnost notebooku? :: Jak dlouho vydrží SIM karta?
Užitečné odkazy