Co delat kdyz najdu iPhone?
Jak postupovat, když najdete ztracený iPhone
- Zkontrolujte nabití zařízení Prvním krokem při nalezení ztraceného iPhonu je zajištění jeho nabití.
- Je aktivní kódový zámek?
- Zkontrolujte Zdravotní ID.
- Zařízení v režimu ztráty.
- Zeptejte se Siri.
Jak Najít iPhone pomocí IMEI?
Postup je tedy následující:
- Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
- Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
- Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.
A další otázka, jak sparovat iphone s hodinkama?
Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky. Jak zapnout sluchátka iPhone? Jak postupovat
- Sluchátka můžete dle typu iPhonu připojit do Jack konektoru případně využít redukci Lightning – Jack.
- K párování musíte mít zapnutý Bluetooth.
- V Nastavení – Bluetooth proveďte párování bezdrátových sluchátek.
- K párování a připojení lze použít i Ovládací centrum.
- Některá sluchátka mají i vlastní aplikaci.
Také, jak vypnout ukladani fotek na icloud?
Připravte se vypnout Fotky na iCloudu
Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete. Jak stáhnout fotky z iCloudu do notebooku? V aplikaci Fotky zkuste v pravém horním rohu zmáčknout “Importovat” a poté “Z připojeného zařízení”… Aplikace Fotky je na Windows součást operačního systému a teoreticky by mělo přes ní jít stáhnout fotky z iPhonu – přes Importovat / Z připojeného zařízení (v pravém horním rohu).
Jak rychle nahrat fotky na iCloud?
Přejděte do Nastavení -> [vaše jméno] -> iCloud -> Fotografie a zapněte Fotky na iCloudu. Posunutím jezdce aktivujete ve vašem iOS zařízení Fotky na iCloudu. Může se také zeptat, co znamená v ulozisti jine? To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci.
Jak uvolnit místo na iPhonu jine?
V podrobném zobrazení můžete: Odložit aplikaci, čímž uvolníte místo, které využívá, ale necháte si na zařízení její dokumenty a data. Smazat aplikaci, čímž ji úplně odstraníte spolu se všemi jejími daty. U některých aplikací se může dát smazat i jenom část jejich dokumentů nebo dat.
Similar articles
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz se iPhone Zapina a Vypina?
- Co delat kdyz jsem zapomněl heslo na iPhone?
- Co delat kdyz Nenabiji iPhone?
- Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?
- Co dělat když se mi zablokuje iPhone?
- Co delat kdyz mi nefunguje zvuk na iphone?
- Co delat kdyz se zablokuje iPhone?
- Co delat kdyz iPhone nejde vypnout?