Domovská stránka > K > Kde Zjistím Jaký Mám Ios?

Kde zjistím jaký mám IOS?

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.

Přečtěte si více

Kde se nachazi iPhone?

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít. Jak najít Ignorovane zařízení iPhone? Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Kam Zalohovat iPhone?

Zálohování iPhonu pomocí iCloudu

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu.
  2. Zapněte volbu „Záloha na iCloudu“. Zálohování iPhonu na iCloud probíhá automaticky každý den, když je iPhone připojený k napájení, zamčený a připojený k Wi‑Fi.
  3. Chcete-li zálohování spustit ručně, klepněte na Zálohovat.
Jak zálohovat iPhone do PC Windows 10? Zálohování vašeho zařízení
  1. Připojte zařízení k počítači, s nímž jej běžně synchronizujete. Zařízení můžete připojit USB nebo USB-C kabelem nebo přes Wi-Fi.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na Zálohovat (v části Zálohy).

Jak zjistím co mám za IPAD?

Určení modelu iPadu

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
Jak zjistit model Apple? Nejsnadnější cesta je otevřít Nastavení -> Obecné -> Informace -> Model a kliknout na řádek, který okamžitě zobrazí informace o modelu v zmíněném tvaru Axxxx.

Jak zjistit typ telefonu Apple?

Nastavení telefonu

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.
Lidé se také ptají, jak vyhledat iphone podle čísla? Pokud je zařízení nedaleko, můžete na něm přehrát zvuk, který ho vám nebo někomu poblíž pomůže najít. Označte zařízení za ztracené. Tím zařízení na dálku zamknete na kód a na zamčené obrazovce pak můžete zobrazit zprávu s vaším telefonním číslem. Navíc můžete sledovat polohu ztraceného zařízení.

Jak Najít iPhone pomocí IMEI?

Postup je tedy následující:

  1. Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
  2. Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
  3. Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.

By Anett Waldrup

Jak najít Apple Pencil? :: Co delat kdyz najdu iPhone?
Užitečné odkazy