Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Nenabiji Iphone?

Co delat kdyz Nenabiji iPhone?

Postupujte takhle:

  1. Odstraňte všechny nečistoty z nabíjecího portu na spodní straně zařízení.
  2. Restartujte iPhone nebo iPod touch.
  3. Zkuste jiný USB kabel nebo nabíječku.
  4. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS.
  5. Kontaktujte podporu Apple a domluvte si servis.

Přečtěte si více

Jak restartovat iPad kdyz nejde dotyk?

Pokud máte zařízení nejnovější generace, tlačítko „Domů” je již součástí displeje a pokud přístroj nereaguje na dotek, nic s tím nenaděláte. Jiný způsob představuje přidržení tlačítka „Domů” společně s tlačítkem napájení. Po několika sekundách by obrazovka měla zčernat. Můžete se také zeptat, jak opravit nabijeni iphone? Jednoduchá oprava iPhone Vám pomůže – budete k tomu potřebovat samotný iPhone nebo iPad a obyčejné párátko. Následně stačí nejlépe iOS zařízení vypnout. Po vypnutí stačí uchopit párátko a nečistoty z otvoru pro nabíjení jednoduše vyšťourat. Sami budete jistě překvapeni, kolik nečistot se zde bude skrývat.

Co se stane kdyz Resetuju iPhone?

Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu. Jak nabíjet iPhone se? i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno.

Jak nabít iPhone Iphonem?

iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone. Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat iphone kdyz nejde obrazovka? Stiskněte a podržte zároveň tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko spánku. Když se na displeji objeví logo Apple, obě tlačítka pusťte.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout iphone kdyz nefunguje dotyk?

podržte tlačítko Vypnout/Zapnout (boční tlačítko na nákresu níže) dokud se neobjeví na displeji posuvník. jakmile se posuvník objeví, přetáhněte jej vpravo ("slide to power off"). Tak zařízení vypnete. Co delat kdyz nefunguje obrazovka? Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko “power” nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.

Lidé se také ptají, jak opravit nabiječku?

Jak opravit poškozený kabel od nabíječky

  1. Najděte místo, kde jsou dráty poškozené.
  2. Důkladně sejměte izolační vrstvu a kolem ní ponechejte asi 2cm okraj.
  3. Opatrně vyřízněte část poškozených drátů.
  4. Dráty z obou stran řezu pečlivě stočte, aby se všechny do jednoho spojily.

By Kelda Berret

Jak Nabijet iPhone přes iPhone? :: Jak zmenit PIN Huawei?
Užitečné odkazy