Domovská stránka > C > Co Je Aplikace Pinterest?

Co je aplikace Pinterest?

Pinterest je nástroj k vytváření vizuálních záložek, s nímž můžete objevovat a ukládat kreativní nápady. Pomocí Pinterestu naplánujete třeba večeře na celý týden, dovolenou, rekonstrukci domu a mnoho dalšího.

Přečtěte si více

Jak pracovat s Pinterest?

Pinterest je sociální síť, která umožňuje online bookmarking obrázků. Jedná se o stránku, na které mohou uživatelé zdarma vytvářet kolekce obrázků a fotografií na specifické téma, které najdou buď online, nebo je nahrají ze svého vlastního zařízení. Také, jak stáhnout pinterest? Pinterest Downloader 2.19

Pinterest Downloader je šikovná aplikace, která umožňuje vyhledat konkrétní obrázky na sociální síti Pinterest a následně je jednoduše stáhnout do PC. Stačí zadat klíčové slovo nebo jméno uživatele či alba a z vyhledaných fotografií už jen vyberete ty nejzajímavější ke stažení.

Tak jak na pinterest vložit obrázek?

Pin si můžete z domovské stránky také stáhnout přímo do počítače tak, že kliknete na ikonu tří teček v pravém dolním rohu obrázku a z nabídky vyberete možnost Stáhnout obrázek. Klepněte na pin, který chcete uložit. Klepněte na ikonu tří teček v pravé horní části obrazovky. Klepněte na možnost Stáhnout obrázek. Jak získat sledující na Pinterestu? Fanoušky získáte i v soutěžích, které pořádáte. Můžete si dát přidání si Vás do fanoušků, dát jako jedno z kritérií, jak se zúčastnit. Určité informace, zboží, cokoliv co chcete zpropagovat, dejte exluzivně na Pinterest. Tuto informaci šiřte na všech dostupných kanálech, které využíváte.

Co jsou piny?

PIN je zkratka pocházející z anglického personal identification number, což v překladu znamená osobní identifikační číslo. Pomocí tohoto čísla je možné se přihlásit do svého účtu v bance, do mobilního telefonu apod. Lidé se také ptají, proč se nemůžu přihlásit na pinterest? Pokud ve vašem účtu na Pinterestu zaznamenáme neobvyklou aktivitu, zašleme vám e-mail, resetujeme vaše heslo a odhlásíme všechny uživatele (včetně vás), abychom váš účet ochránili . Pokud se chcete vrátit na Pinterest, vytvořte si nové heslo .

Pokud jde o to, proč mi nejde pinterest?

Odstranění problému s tlačítkem Pinterest do prohlížeče

Odeberte rozšíření a nainstalujte ho znovu . Vymažte mezipaměť a soubory cookie , aby se odstranily dočasné soubory, které mohou způsobovat potíže. Povolte Javascript v prohlížeči. Aktualizujte prohlížeč .
Podle toho, jak udělat soukromy účet na pinterestu? Svůj profil a nástěnky můžete skrýt aktualizací ochrany soukromí ve výsledcích vyhledávání v nastavení účtu.

  1. Chcete-li aktualizovat ochranu soukromí ve výsledcích vyhledávání, postupujte podle těchto kroků.
  2. Další informace o tajných nástěnkách.

Co je PIN Pinterest?

Piny jsou záložky, které lidé používají k uložení obsahu, který se jim na Pinterestu líbí. Piny můžou být ve formě obrázků, videí nebo produktů. Pokud kliknete na pin, můžete navštívit webovou stránku, kde najdete další informace – například jak jej vyzkoušet nebo kde koupit.

By Ashlie Spilker

Jak propojit Pinterest a Instagram? :: Jak mít Photoshop zdarma?
Užitečné odkazy