Domovská stránka > J > Jak Propojit Pinterest A Instagram?

Jak propojit Pinterest a Instagram?

Jak na samotné propojení Instagramu s Pinterestem? Propojit tyto sociální sítě ale lze jen přes mobilní aplikace. Přihlaste se do svého účtu na Pinterestu a zvolte Nastavení (velké ozubené kolečko). Poté klikněte na Nastavení účtu → Potvrzené účty.

Přečtěte si více

Také, jak vyzkoušet pin?

U některých pinů si můžete vyzkoušet produkt uvedený v pinu nebo podobné produkty.

  1. Otevřete aplikaci Pinterest v zařízení.
  2. Přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  3. Klepnutím na pin související s líčením ho otevřete.
  4. Klepněte na Vyzkoušet nebo Vyzkoušet podobné.
Jak stáhnout obrázek když to není dovoleno? Pomocí prohlížeče a například rozšíření Noscript (vím že jsem ho používal u firefoxu, beztak bude i pro jiné prohlížeče). Nebo alt+prtscr, otevřít malování a pak ctrl+v. Oříznout a uložit jako...

Kde stáhnout kvalitni fotky?

Kvalitní obrázky zdarma ke stažení a k jakýmkoliv účelům

  1. Pixabay. Pixabay je místo, kde můžete stahovat desetitisíce obrázků šířených pod Public Domain licencí.
  2. Picjumbo. Obrázky z picjumbo můžete použít pro komerční i nekomerční účely.
  3. SplitShire.
  4. Unsplash.
  5. Gratisography.
  6. Littlevisuals.
  7. Pickupimage.
  8. 1millionfreepictures.
Také, jak smazat veřejný profil na seznamu? Pro zrušení všech aktivních přihlášení klikněte na odkaz Odhlasit všude vpravo nad seznamem všech přihlášení. Také zde je třeba odhlášení ještě potvrdit.

Můžete se také zeptat, jak dlouho trvá deaktivace instagramu?

Kromě samotného profilu dojde také ke skrytí vašich fotek, komentářů a srdíček, a to do té doby, dokud svůj účet znovu aktivujete. Opětovnou aktivaci lze jednoduše provést tím, že se k vašemu účtu klasickým způsobem přihlásíte. Deaktivaci účtu můžete provést pouze jedenkrát za týden. Jak se přihlásit do Instagramu? Přejděte na web instagram.com. Klepněte na Zaregistrovat se, zadejte svoji e-mailovou adresu, vytvořte si uživatelské jméno a heslo nebo se klepnutím na Přihlásit se přes Facebook přihlaste pomocí Facebook účtu. Pokud se registrujete pomocí e-mailu, klepněte na Zaregistrovat.

Jak potvrdit udaje v aplikaci Instagram?

Instagram vám pošle bezpečnostní kód k ověření nebo k tomu můžete využít aplikace třetích stran. Pokud si chcete dvoufázové ověření aktivovat, klikněte na Nastavení –> Dvoufázové ověření. Následně vás Instagram vyzve, abyste si zvolili způsob zabezpečení pomocí SMS nebo autentifikační aplikace. Jak se vrátit na Instagram? Podle zásad Instagramu nemůžete získat zpět smazaný účet Instagramu ani uživatelské jméno, které jste použili dříve. Instagram je jednou z nejpopulárnějších platforem sociálních médií, která přitahuje stovky milionů uživatelů internetu po celém světě.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit kdo se mi naboural na instagram?

6) Útočníci si přidali na váš účet přístup pro nějakou aplikaci. Přehled najdete v Nastavení/Settings -> Zabezpečení/Security -> Aplikace a weby/Apps and websites -> Aktivní/Active. Můžete je tam také odebrat. Řeč je o tom i v Hlídejte si, jakým aplikacím jste dali na Instagramu práva.

By Salter

Jak poznat co je to za kytku? :: Co je aplikace Pinterest?
Užitečné odkazy