Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Flash Player?

Jak odblokovat Flash Player?

Co dělat, když je blokovaný obsah Adobe Flash?

  1. Chcete-li to provést, stiskněte klávesu Nastavení a další tlačítko v pravém horním rohu Edge.
  2. vybrat Nastavení > Zobrazit pokročilé nastavení otevřete níže uvedené možnosti.
  3. Pak přepněte Použijte Adobe Flash Player zapnuto.

Přečtěte si více

Jak aktivovat plugin?

Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.
V čem otevřít soubor SWF? Soubor SWF je animace vytvořená pomocí programu Adobe Flash, kterou lze přehrát v přehrávači Flash Player nebo pomocí webového prohlížeče, ve kterém je nainstalován plugin Flash.

A další otázka, jak otevřít swf v prohlížeči?

Soubor SWF můžete otevřít mimo prohlížeč. Adobe velmi dobře skrývá samostatný Flash Player. Vlastně se tomu říká „debugger obsahu Flash Player“ na webu Adobe. Chcete-li to získat, navštivte Stránka Debug Downloads na webu Adobe Flash Player. Můžete se také zeptat, jak povolit pluginy v chrome? Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

Pokud jde o to, jak vypnout rozšíření?

Správa rozšíření

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Rozšíření.
  3. Proveďte požadované změny: Zapnutí či vypnutí: Rozšíření zapněte nebo vypněte. Povolení v anonymním režimu: Vedle rozšíření klikněte na Podrobnosti. Zapněte Povolit v anonymním režimu.
Kam se instaluje Google Chrome? Funguje to tak doposud, oprava přišla po dlouhých letech až minulý týden. Yann Dago do kódu projektu Chromium přidal pravidlo, že 64bitové prohlížeče se správně nainstalují do C:\Program Files.

Jak přidat rozšíření do opery?

Rozšíření uložte na plochu a přejmenujte příponu

V Chromu otevřete stránku s rozšířeními: chrome://extensions/. Uchopte soubor a přetáhněte jej do středu okna Chromu, zobrazí se vám text „Nainstalujte přetažením“ – soubor pusťte a potvrďte přádání mezi rozšíření. Po instalaci bude rozšíření ihned funkční.
Jak zakazat prohlizec? Otevřete výchozí aplikace:

  1. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení . V sekci Výchozí klepněte na Prohlížeč.
  2. Klepněte na Rozšířená nastavení Výchozí aplikace. Prohlížeč.

Jak odstranit seznam doplněk?

Odebrat účty z doplňku můžete v nastavení kliknutím na ikonu s odpadkovým košem, která se zobrazí vpravo od příslušného účtu, když na něj najedete myší. Odebrání účtu z doplňku neznamená smazání příslušné e-mailové schránky ani jejího obsahu.

By Kissie

Jak navrhnout 3D tisk? :: Čím je nahrazen Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy