Domovská stránka > C > Co Umí Ios 15?

Co umí iOS 15?

Skrytí IP adresy v soukromém přenosu

Operační systém iOS 15 nabízí také možnost skrytí vaší IP adresy v rámci funkce s názvem soukromý přenos. Nedojde sice k úplnému utajení vaší IP adresy, funkce ale umožní skrýt specifickou polohu. Na svém iPhonu spusťte Nastavení -> Panel s vaším jménem.

Přečtěte si více

Podle toho, kdy vyjde iphone 15?

generace vstupuje na trh v pátek 18. března, takže i aktualizace iOS 15.4 by měla dorazit v tento den. Noví zákazníci malého iPhonu SE tak budou moci hned po vybalení z krabice nainstalovat nejnovější verzi operačního systému. Kdy vyjde nový iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Kdo vyvinul iOS? iOS. iOS je mobilní operační systém vytvořený společností Apple Inc. Původně byl určen pouze pro mobilní telefony iPhone, později se však začal používat i na dalších mobilních zařízeních této firmy, jako jsou iPod Touch, iPad a nejnověji Apple TV.

Co se Zablokovanym iPhonem?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Jak na iOS? Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Jak zprovoznit iPhone 8?

Jinak proveďte tento postup:

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.
  8. Nastavte Siri a další služby.
Proč je lepší iPhone než Android? Podpora. Pokud se v technologickém světě pohybujete již delší dobu, moc dobře víte, že Apple svým zákazníkům poskytuje aktualizace softwaru několik dlouhých let. U Androidu je největší kámen úrazu fakt, že výrobci jednotlivých telefonů nemají nad systémem plnou kontrolu, jelikož Android vyvíjí společnost Google.

Podle toho, co je lepší iphone nebo samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu.

By Nakasuji

Kdo vytvořil HTML? :: Co znamená slovo mravy?
Užitečné odkazy