Domovská stránka > C > Co Znamená Ip 20?

Co znamená IP 20?

nejběžnější typ krytí, IP 20 je dle tabulky chráněno před nebezpečným dotykem prstem (tzn. neměl by zde být otvor větší jak 1,2 x 1,2 cm), dále před nebezpečným vniknutím malých cizích těles a pokud jde o ochranu před vniknutím vody, tento typ je bez ochrany.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, co znamená ip44?

Například světlo, jenž má IP44, je chráněno před vniknutím pevných cizích těles o průměru 1 mm a větších a zároveň je chráněno proti vodě stříkající ze všech směrů. Vzhledem k ochraně před stříkající vodou je vhodné jako svítidlo do koupelny. Co je IP68? Stupeň krytí IP68

Mobilní telefony se stupněm IP68 jsou chráněny proti prachu, před nebezpečnými dotyky a proti potopení do vody. Oproti mobilům s IP67, které vydrží maximálně 30minutové ponoření do metrové hloubky, je tak můžete klidně nepřetržitě potápět do vody za podmínek, které určí výrobce.

Co znamená IP40?

První číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a vniknutím cizích předmětů, druhá před vniknutím vody. Naše čidla mají stupně krytí IP40. To znamená, že mají stupně krytí před nebezpečným dotykem nástrojem, drátem (>1 mm); jsou odolné vůči vniknutí velmi drobných předmětů a jsou bez ochrany proti vniknutí vody. Co znamená ip64? Vyjadřuje se v tzv. IP kódu, který je tvořen znaky „IP“ následovanými dvěma číslicemi: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice označuje stupeň krytí před vniknutím vody.

Můžete se také zeptat, jaké ip pro venkovní použití?

IP44 - vhodné do koupelny, také na venkovní použití pro mírné podmínky, chrání před vodou stříkající všemi směry. IP65 - hodí se na venkovní použití při instalaci svítidel do země, odolné proti prachu a při ponoření do vody (testováno na 30 minut do 1 metru hloubky) Co znamená IPX4? IPX4: Odolnost proti stříkající vodě ve všech úhlech. IPX5: Odolnost proti tryskající vodě ve všech úhlech ze vzdálenosti 3 metrů po dobu 3 minut.

Také, jaké ip do koupelny?

Umístění světla v prostoru koupelny

Do koupelny tedy doporučujeme světla s krytím minimálně IP x2.
Jaké krytí značí ip6? IP 6x - Zařízení je prachotěsné a je chráněno před dotykem drátem.

Jaké světlo do sprchového koutu?

Nejdůležitější je bezpečnost svícení. Nutná je tedy vysoká ochrana proti vodě, minimálně je potřeba krytí IP44 v případě, že je světlo na stropě. Pokud by bylo umístěno na stěně, kam by dopadalo více vody, doporučujeme IP65 a vyšší. Svítidlo by nemělo být příliš velké, aby při sprchování nepřekáželo.

By Herold

Co znamená voděodolnost IP68 u hodinek? :: Co to znamená DNS?
Užitečné odkazy