Domovská stránka > C > Co Znamená Voděodolnost Ip68 U Hodinek?

Co znamená voděodolnost IP68 u hodinek?

Telefon s IP67 vydrží maximálně 30 minut v hloubce jednoho metru. S IP68 je to pak už ve skutečnosti těžší. Obecně se má zato, že tato certifikace značí, že zařízení vydrží 30 minut v hloubce vyšší jak ten jeden metr. Konkrétní hloubka závisí ovšem vždy na výrobci.

Přečtěte si více

Co znamená vodotěsnost 5 ATM?

Konkrétně jde o vodotěsnost a voděodolnost. Vodotěsnost: Udává tlak vodního sloupce, který může působit na zařízení, aniž by do něj pronikla voda. Vodotěsnost se vyjadřuje v barech (bar), atmosférách (atm) a metrech (m). Typicky jde například o označení ve tvaru 50 m (5 ATM). Tak co znamená vodeodolny? Vodotěsnost (voděodolnost) vypovídá o vlastnosti pouzdra hodinek nepropouštět vlhkost a vodu. Hodinky jsou rozděleny do jednotlivých skupin dle stupně vodotěsnosti. Například označení 30M (3 ATM) znamená, že hodinky mají odolat tlaku v hloubce 30 metrů (3 atmosfér ATM.

Co je ip45?

Kód IP (IP Rating) tvoří písmena IP a dvě číslice: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice udává stupeň ochrany před vniknutím vody. Co je voděodolnost IP67? Stupeň krytí IP67 zajišťuje vodotěsnost při ponoření do hloubky 1 metr po dobu 30 minut. Přístroj je chráněn i před vniknutím prachu a nebezpečným dotykem. Tato hodnota už je spolehlivý stupeň krytí pro venkovní použití i za zhoršených povětrnostních podmínek.

A další otázka, co je to ip55?

IP55 —— Produkt s krytím IP55 je chráněn proti vnikání prachu, který by mohl být škodlivý pro normální provoz produktu, ale není zcela prachotěsný.Je chráněn proti pevným předmětům a vodním paprskům tryskajícím tryskou (6,3 mm) ze všech směrů. Pokud jde o to, co znamená ipx7? IPX7 - chráněno proti ponoření do vody. Ponoření na 30 minut do hloubky 1 metr. IPX8 - chráněno proti potopení do vody. Zařízení je schopné nepřetržitého potopení do vody za podmínek, které určí výrobce zařízení.

Jaké světlo do koupelny?

Světlo do koupelny má mít stupeň krytí alespoň IP44, které definuje ochranu před vniknutím pevných cizích těles s průměrem 1mm a více a zároveň je je chráněno před vodou, stříkající ze všech směrů. Světelné zdroje zvolte takové, které reagují ihned po rozsvícení, vhodné jsou LED žárovky. Jakou LED žárovku do koupelny? Ideální volbou budou žárovky IQ-LED GU10, které mají CRI nad 95 a neutrální barvu světla. Nezapomeňte také, neumisťovat svítidlo na zeď před zrcadlo. Odraz světla vás bude rozptylovat. Dekorativní osvětlení v koupelně je určeno pro relaxační část, čili prostor kolem vany nebo sprchy.

Co je krytí IP54?

Produkt se stupněm ochrany IP54 je dobře chráněn proti vniknutí prachu a odolá stříkající vodě ze všech úhlů - typické pro řídítkové brašny Ortlieb. V praxi to znamená, že brašnu nemůžete potopit, jinak je ale zcela voděodolná.

By Merkley Maston

Co to znamená PPC? :: Co znamená IP 20?
Užitečné odkazy