Domovská stránka > P > Proč Používat Google Chrome?

Proč používat Google Chrome?

Google ví přesně jaké webové stránky navštěvujete, díky stran lidí benevolentnímu přístupu k ochraně aktuální polohy ví dokonce i kde se fyzicky nacházíte a tedy jaké obchody, podniky či služby často navštěvujete. A prohlížeč Google Chrome je středobodem veškerého farmaření dat na uživatelích.

Přečtěte si více

Čím nahradit Google Chrome?

Chrome nemusí být jediný: tyto tři prohlížeče pro Android jsou daleko lepší

  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
  • Firefox Klar (Firefox Focus) - Aplikace pro Android 8.7.1.
  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
V čem je naprogramován Google? Google Chrome je víceplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Google. Poprvé byl vydán v roce 2008 pro operační systém Microsoft Windows a později byl přenesen na systémy Linux, MacOS, iOS a Android.

Proč mi nejde spustit Google?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat. Proč Google nefunguje? Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení.

Jak vypnout soukromý režim?

Chcete-li anonymní režim v Chromu pro Android vypnout, klepněte na Přepínač záložky ikona vpravo nahoře v aplikaci Chrome a klepněte na Zavřít zavřete všechny otevřené karty inkognito. Co znamená vaše připojení není soukromé? Tato chybová hláška značí: zastaralý certifikát na webu, zastaralý a dlouho neaktualizovaný prohlížeč, nezabezpečené certifikáty SSL nebo nezabezpečené připojení k internetu.

Jak zablokovat anonymní režim?

Chcete-li anonymní režim ukončit, zavřete všechny anonymní karty.

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na Přepnout karty. . Napravo se zobrazí všechny otevřené anonymní karty.
  3. V pravém horním rohu jednotlivých anonymních karet klepněte na ikonu zavření .
Také, co místo googlu? Mezi další alternativy lze zařadit taktéž anonymní StartPage, searX nebo Qwant (podporuje češtinu). Pokud vám vadí Google, ale Microsoft ne, vzpomeňme jeho Bing. Ani po letech však stále není ideální pro použití v češtině. Tam naopak velmi dobře obstojí Seznam.cz.

Který prohlížeč nejméně zatěžuje procesor?

Microsoft se pochlubil vysokou efektivitou svého internetového prohlížeče Edge. Spotřebovává málo prostředků a díky tomu umožní mobilním zařízením delší výdrž na baterii.

By Buatti

Jaký je nejlepší internetový prohlížeč? :: Kolik stupnu muze mít grafika?
Užitečné odkazy