Domovská stránka > J > Jaký Je Nejlepší Cloud?

Jaký je nejlepší cloud?

Používám tedy cloudová úložiště: OneDrive, MEGA, Huawei Cloud, Apple iCloud a Google Fotky. Nejvíce spokojený jsem však s OneDrivem, kde si platím 100 GB prostoru za 50 Kč. Cloudová úložiště používám jak při práci na počítači, tak i na svých mobilech se systémy Android a iOS, kde mam zapnutou automatickou zálohu fotek.

Přečtěte si více

Co to je cloudové uložiště?

Cloudová úložiště usnadňují zálohování dat, jejich sdílení mezi různými uživateli a jednoduchý přístup k souborům z několika zařízení (notebook, tablet, telefon apod.). Alespoň 2 GB prostoru zdarma nabízí provozovatel každého úložiště, za rozšíření se platí formou měsíčních, nebo ročních splátek. Kolik stojí Cloudove uloziste? Za pravidelný měsíční poplatek nabízí Apple tři možnosti rozšíření prostoru. Za 50 GB zaplatíte 25 Kč, za 200 GB pak 79 Kč a největší úložiště o 2 TB nabízí Apple za 249 Kč.

Jak pouzivat cloud?

Jak používat cloud? Stačí stáhnout aplikaci cloudového úložiště, které používáte, a poté nakonfigurovat, jaká data budou stažena do cloudu. Nebo si je v případě potřeby stáhněte sami.Na tom není nic složitého. Můžete se také zeptat, jaký cloud na fotky? Nejoblíbenější jsou v současné době vzdálené servery, kterým se říká také cloudy. Mezi ně patří třeba jablečný iCloud, mimo něj pak třeba řešení od Googlu v podobě Google Fotek či Google Disku, dále pak třeba Dropbox či OneDrive.

Kolik se platí za Dropbox?

Mezi další populární řešení pro ukládání a sdílení obsahu online patří DropBox. V rámci bezplatné varianty nabízí Dropbox 2GB úložiště s možností přenosu 20GB za den. Dále Dropbox nabízí jednotlivcům 2TB úložiště za 9,99 eur měsíčně (zhruba 270 korun) nebo 3TB za 16,58 eur měsíčně (zhruba 450 korun). Co to je cloud? “Cloud” je běžně používaný termín odkazující se na servery připojené k Internetu, které jsou dostupné veřejnosti buď přes placený pronájem, nebo jako součást softwaru či platformové služby. Služba založená na cloudu může mít mnoho forem. Od web hostingu, hostování přes sdílení souborů, až k distribuci softwaru.

Co je Degoo?

Degoo Cloud (100 GB místa)

Služba umožňuje streamování videí a vaše data jsou bezpečně šifrována. Nabízeny jsou také desktopové a mobilní aplikace. Jejich plná funkčnost se však plně projeví až po pozvání alespoň 10 lidí a i tak budete moci nahrávat na cloud jen z jednoho zařízení. Toto neplatí pro webové rozhraní.
Jak vyčistit cloudové úložiště Huawei? Smazání dat zálohy z cloudu:

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data.

Jak uložit do cloudu?

Pokud chcete soubory uložit online pomocí služby OneDrive, přihlaste se k Office. Vaše soubory jsou uložené online na OneDrive.com i ve složce OneDrive na počítači. Ukládání souborů do složky OneDrive umožňuje kromě online práce pracovat i offline a změny se synchronizují, když se znovu připojíte k Internet.

By Sall Goswick

Jak funguje mega? :: Který vynález odstartoval začátek 4 generace počítačů?
Užitečné odkazy