Domovská stránka > C > Co To Je Cloud Print?

Co to je Cloud Print?

Cloud Print je oficiální aplikace pro Android, která umožňuje tisknout ze zařízení Android pomocí služby Google Cloud Print. Jakmile aplikaci nainstalujete, můžete do ní nasdílet dokumenty, fotky nebo soubory PDF, následně vybrat tiskárnu a preferované možnosti tisku a klepnout na Tisk – je to tak snadné.

Přečtěte si více

Co je to Google Print?

Pomocí služby Google Cloud Print si můžete vytisknout jakoukoli kartu otevřenou v Chromu. Pokud používáte Gmail nebo Disk, můžete tisknout e-maily, dokumenty, tabulky a další soubory. Jak tisknout přes internet? Google Cloud Print umožňuje tisknout z libovolného místa na jakoukoliv vzdálenost prostřednictvím Internetu. Není nutné žádné nastavování VPN pro přístup do domácí či firemní sítě, kde se tiskárna nachází. Vše je realizováno jen přes Google Account.

Jak tisknout přes mobil?

Jak se tiskne s operačním systémem Android

Pokud ji nemáte, stáhnete si ji z Google Play. Poté proběhne spárování zařízení aplikace a tiskárny. Ty musejí být zapojené ve stejné síti wifi. V aplikaci přidáte tiskárnu, zadáte tisk přes Google Cloud Print a můžete tisknout.
Lidé se také ptají, jak se připojit k tiskárně přes wifi? Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru.

Kolik stojí cloudové uložiště?

Za 100 GB zaplatíte 49 korun měsíčně. Za 1 TB zaplatíte 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně a dostanete k tomu zdarma službu MS Office. Rodinný plán pak vyjde na 269 korun měsíčně nebo 2 699 korun ročně a nabízí přístup pro šest uživatelů (a 1 TB pro každého uživatele) a software Office zdarma. Jak tisknout z Androidu? Tisk z Androidu

Tisk v operačním systému Android funguje tak, že v aplikaci, ze které chcete tisknout požadovaný dokument či fotografii, vyberete funkci tisk (můžete ji najít v nabídce pod třemi tečkami). Soubor odešlete do této aplikace a přes tu poté tisknete.

Jak tisknout na dálku?

Jmenuje se Google Cloud Print. K jejímu používání Vám stačí operační systém Windows, Linux nebo Max OS X, webový prohlížeč Google Chrome, účet u Googlu a v neposlední řadě tiskárna. Příkaz k tisku můžete také zadat z telefonu nebo tabletu s Androidem nebo iOS. Jak tisknout na pocitaci? Tisk pomocí standardní tiskárny

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Otevřete stránku, obrázek nebo soubor, který chcete vytisknout.
  3. Klikněte na Soubor. Tisk. Můžete také použít klávesovou zkratku: Windows a Linux: Ctrl + p.
  4. Zobrazí se okno, ve kterém vyberte cíl tisku a v případě potřeby změňte nastavení tisku.
  5. Klikněte na Tisk.

Jak připojit telefon k tiskárně?

Aby se mohl mobil propojit s tiskárnou, budete k tomu potřebovat kabel zakončený koncovkou, která pasuje do vašeho zařízení. Následně jej stačí zapojit do mobilu a připojit k tiskárně. Tiskárna se může propojit s mobilem pomocí USB kabelu zakončeného správným konektorem.

By Flossy

Jak tisknout z mobilu Xiaomi? :: Jak aktivovat kurzor?
Užitečné odkazy