Domovská stránka > J > Jak Otevřít Pdf V Chrome?

Jak otevřít PDF v Chrome?

1. V Chrome přejděte do nastavavení zobrazování dokumentů PDF: chrome://settings/content/pdfDocuments a zapněte volbu Otevřít soubory PDF pomocí jiné aplikace. Od této chvíle se Chrome nebude pokoušet zobrazovat PDF dokument, namísto toho jej bude ukládat do souboru pro otevření v Adobe Reader.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak nastavit češtinu v adobe reader?

Adobe Reader

Stažení programu

  1. Otevřete si stránku programu.
  2. Pro změnu jazyka klikněte na Different language or operating system.
  3. Vyberte z nabídky Vámi používaný operační systém a preferovaný jazyk programu, pak pokračujte kliknutím na tlačítko Continue.
Jak spustit prezentací v PDF? V PowerPoint vyberte snímek, do kterého chcete soubor přidat, a potom vyberte Vložit > objektu. V okně Vložit objekt vyberte Vytvořit ze souboru a pak zadejte umístění PDF souboru nebo klikněte na Procházet, vyhledejte PDF soubor a potom klikněte na OK. PDF soubor se tak stane součástí souboru prezentace.

Jak dát PDF na celou obrazovku?

Chcete-li procházet stránky dokumentu, klikněte na obrazovku, na které je zobrazena stránka v režimu Celá obrazovka.

  1. Zvolte možnost Zobrazení > režim Celá obrazovka.
  2. Proveďte libovolné z následujících úkonů:
  3. Chcete-li režim Celá obrazovka zavřít, stiskněte klávesovou zkratku Ctrl+L nebo klávesu Esc.
Lidé se také ptají, jak obejít heslo v pdf? K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Podle toho, jak zaheslovat pdf online?

Ochrana souboru PDF heslem

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do příslušné oblasti. Zadejte heslo a pak ho potvrďte opětovným zadáním. Klikněte na Nastavit heslo. Přihlaste se a chráněný soubor PDF si stáhněte nebo jej sdílejte.
Podle toho, jak zabránit kopírování v pdf souboru? Jestliže chcete zakázat tisk i kopírování, nastavte obě volby na Nepovoleno. Kromě toho lze omezit i uživatelské prostředí prohlížeče PDF (typicky Adobe Readeru). To můžete provést na záložce Uživatelské rozhraní, kde můžete uživateli/čtenáři nechat skrýt nabídku, panel nástrojů či ovládací prvky okna.

Jak vymazat text?

TouchRetouch (Android)

  1. Stáhněte si TouchRetouch z obchodu Google Play.
  2. Spusťte aplikaci, v záložce “Album” vyberte fotografii, kterou chcete zpracovat.
  3. V panelu nástrojů vyberte “Rychlá oprava”, poté ve spodní části obrazovky “Quick brush”.
  4. Označte text, který chcete odstranit a klikněte “Odstranit”.
Můžete se také zeptat, jak odstranit začernění? pokud to někdo začernil už na papíře, tak nijak :-D. Pokud je to začerněné na papíře a ne v souboru obrázku, zkusit polaborovat s jasem, kontrastem a barvami, jestli to písmo pod tím začerněním nějak nebude čitelné.

Jak kreslit v PDF?

Zvolte příkaz Nástroje > Poznámka. V panelu nástrojů Poznámka klikněte na položku Kreslicí nástroje a vyberte nástroj kresleného označení: Pomocí nástrojů Obdélník , Elipsa , Šipka a Čára můžete vytvářet jednoduché tvary.

By Heigho

Jak vyplnit PDF zdarma? :: Jak klonovat disk zdarma?
Užitečné odkazy