Domovská stránka > J > Jak Vyplnit Pdf Zdarma?

Jak vyplnit PDF zdarma?

Podepisování dokumentů PDF a vyplňování formulářů online

Jakmile Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a formulář vyplnit. Pomocí panelu nástrojů vyplňte pole formuláře a přidejte k souboru PDF svůj podpis. Klikněte na Další. Vyplněný formulář si stáhněte nebo získejte odkaz a sdílejte PDF online.

Přečtěte si více

Jak vytvořit Vyplnitelný formulář PDF?

Vytváření vyplnitelných souborů PDF:

  1. Otevřete Acrobat: Klikněte na kartu Nástroje a vyberte Připravit formulář.
  2. Vyberte soubor nebo naskenujte dokument: Acrobat automaticky analyzuje váš dokument a přidá pole formuláře.
  3. Přidejte nová pole formuláře:
  4. Uložte vyplnitelné PDF:
Jak precist PDF? Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.

Můžete se také zeptat, jak vyplnit text do pdf?

Nový text můžete do PDF přidat nebo vložit s použitím kteréhokoli písma instalovaného v systému. Zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat text . Otevřete PDF a vyberte příkaz Nástroje > Upravit PDF > Přidat text. Jak podepsat PDF soubor? Otevřete dokument nebo formulář PDF, který chcete podepsat. Na panelu nástrojů klikněte na ikonu Podepsat . Anebo můžete vybrat Nástroje > Vyplnit a podepsat či možnost Vyplnit a podepsat v pravém panelu. Zobrazí se nástroj Vyplnit a podepsat.

Jak upravit PDF zdarma online?

Úpravy souborů PDF online

Jakmile aplikace Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a přidat komentáře. Soubor PDF můžete upravit pomocí panelu nástrojů. Můžete například přidat lístky s poznámkami, text a kresby od ruky. Soubor s poznámkami si stáhněte nebo získejte odkaz pro jeho sdílení.
Jak udělat interaktivní PDF? Vyberte možnost Nástroje > Připravit formulář. Převede existující elektronický dokument (například Word, Excel nebo PDF) na interaktivní formulář PDF. Naskenuje papírový formulář a převede jej na interaktivní formulář PDF.

Jak vytvořit soubor v PDF?

Spusťte aplikaci Acrobat a zvolte Nástroje> Vytvořit PDF. Vyberte typ souboru, ze kterého chcete vytvořit PDF: jeden soubor, více souborů, skener nebo jinou možnost. V závislosti na typu souboru klikněte na Vytvořit nebo Další. Podle zobrazených pokynů vytvořte dokument PDF a uložte ho do požadovaného umístění. Může se také zeptat, jak vytvořit formulář? A.Vytvoření vlastního formuláře: První kroky

  1. Klepněte do nabídky Soubor > Nový > Prázdný dokument.
  2. Po otevření dokumentu se ujistěte, že máte v nabídce pásu karet k dispozici záložku Vývojář.
  3. Pokud záložku Vývojář v pásu karet nemáte, pak klepněte do nabídky Soubor > Možnosti > Přizpůsobit pás karet.

Jak otevrit PDF v Chromu?

1. V Chrome přejděte do nastavavení zobrazování dokumentů PDF: chrome://settings/content/pdfDocuments a zapněte volbu Otevřít soubory PDF pomocí jiné aplikace. Od této chvíle se Chrome nebude pokoušet zobrazovat PDF dokument, namísto toho jej bude ukládat do souboru pro otevření v Adobe Reader.

By Sarid Azahar

Jak obejít heslo v PDF? :: Jak otevřít PDF v Chrome?
Užitečné odkazy