Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka 33?

Co znamená zkratka 33?

Součet, 33 je zkratka nebo zkratka slova, která je definována v jednoduchém jazyce. Na této stránce je znázorněn způsob použití 33 ve fórech pro zasílání zpráv a konverzaci, kromě softwaru pro sociální sítě, například VK, Instagram, WhatsApp a Snapchat.

Přečtěte si více

Co to znamená TF?

TF – zkratka travaux forcés, francouzsky nucené práce. Značka vypalovaná na rameno trestancům na galejích. Co to znamená BBY? Význam zkratky BBY je jednoduchý. Jedná se o zkráceninu anglického „Baby“ a do češtiny se volně překládá jako „zlato“. Někdy se můžete v SMS zprávách a na sociálních sítích setkat se zkratkou BB, která znamená totéž co BBY zkratka.

Co znamená zkratka W?

W/O je zkrácený zápis pro anglické slovo "Without". Without je anglická předložka "bez". Často se tato zkratka objevuje na Twitteru kvůli znakovému limitu. Obdobně předložka "With" (která znamená "s") se zapisuje jako W/. Můžete se také zeptat, co znamenají zkratky? Zkratka je ustálený způsob zkrácení slova nebo sousloví. Nejčastěji se zkratky používají pro zápis často užívaných slov či ustálených spojení (r. 1945, p. Novák, nám., apod.)

A další otázka, co znamená f do chatu?

Sociální sítě po smrti Karla Gotta zaplavily reakce v podobě písmene F. To, co by se některým mohlo zdát jako projev neúcty, je náhrada za zaběhlou zkratku RIP, která se do češtiny překládá jako: „Odpočívej v pokoji“. Převážně mladí lidé jí vlastně slangově vyjadřují respekt k zesnulé osobě. Co to znamená Aww? Aww that's great. Tak to je dobře.

Co to je s?

s je značka základní jednotky času v soustavě SI – sekundy. S je značka odvozené jednotky elektrické vodivosti v soustavě SI – siemens. S je značka jednotky sedimentace – svedberg (podíl rychlosti sedimentace a úhlového zrychlení). Tak co znamená v sms jj? Význam: JJ = zkratka pro "jo jo" - vyjadřující souhlas. V podstatě je to synonymum pro "ano". Při anglicky psaném chatu může označovat "just joking" - volně přeložitelné jako "dělám si srandu" - způsob jak dát adresátovi vědět, že to, co jsem napsal není myšleno úplně vážně.

Může se také zeptat, co znamená nmd?

Nonsense-mediated mRNA decay (NMD) je pretranslační proces, který zabraňuje produkci zkrácených proteinů, které by se syntetizovaly v důsledku přítomnosti předčasného stop kodonu (tzv. nonsense mutation) v mRNA. Taková defektní mRNA je degradována.

By Pessa

Co jsou to zkratky? :: Jaký webový prohlížeč?
Užitečné odkazy