Domovská stránka > C > Co Znamená *# 21?

Co znamená *# 21?

Pokud chcete zrušit přesměrování hovorů jen dočasně (například na dovolené), zadejte kód deaktivace pouze s jedním # na začátku, například #21# pro dočasnou deaktivaci nepodmíněného přesměrování. Pokud budete chtít nastavení znovu aktivovat, stačí zadat kód *21#.

Přečtěte si více

Jak otevřít hlasovou schránku?

Do hlasové schránky se dostanete vytočením *99 z vlastního telefonního čísla, případně *98 z jiného telefonu a následným zadáním vašeho telefonního čísla. Při prvotním nastavení hlasové schránky je důležité volat z vašeho telefonního čísla. Průvodce vás provede prvotním nastavením a následným spuštěním. Tak jak zrušit přesměrování v telefonu? Pokud chcete přesměrování hovorů ukončit, udělejte tohle: Klepněte na svoji fotku a potom klepněte na Přesměrování hovorů. Na obrazovce nastavení přesměrování hovorů vyberte tlačítko Zakázat přesměrování hovorů.

Může se také zeptat, jak zanechat hlasovou schránku?

Deaktivace pro zákazníky se smlouvou

Stačí pouze zrušit přesměrování tak, že vytočíte ze svého telefonu kód ##002# a odešlete (stisknout volaní). Hlasovou schránku si takto mohou deaktivovat pouze zákazníci se smlouvou.
Pokud jde o to, jak aktivovat záznamník? Jak to funguje

  1. Na nové sim kartě není služba automaticky aktivní.
  2. Službu si aktivujete zdarma v samoobsluze Můj T‑Mobile.
  3. Neplatíte žádné měsíční poplatky.
  4. Uložené zprávy si vyzvednete ze svého telefonního čísla vytočením 3311 (ze zahraničí +420 603 12 3311).

Co znamená kdyz má nekdo hlasovou schranku?

Pokud sis schránku nezrušila, tak se ti ozve pokaždé, když nebudeš na příjmu, případně nebudeš hovor zvedat delší dobu... to znamená, ať už máš mobil vybitý, kartu někde v šuplíku, jsi mimo signál apod... Pokud jde o to, jak zrušit přesměrování hovorů? Pro snadnou správu přesměrování jsou k dispozici i kódy pro hromadné rušení. Řetězec znaků ##002# zruší všechna přesměrování, ##004# pak pouze všechna podmíněná přesměrování hovorů.

Jak zjistit přesměrování telefonu?

Do číselníku vašeho smartphonu zadejte kód *#21# a zjistíte, zda jsou hovory a zprávy z vašeho telefonu přesměrovávané na jiné číslo. Pokud jsou, tato informace se na obrazovce objeví. Zadejte kód *#62# a zjistíte, kam jsou hovory přesměrovány, když je telefon vypnutý nebo když jste mimo dosah. Jak zjistit přesměrování hovorů? Kód-2: 62 * # # "Stejně jako předchozí, s výjimkou situací bez služby, spíše než bez odpovědi." Tento kód vám umožní zjistit, kam jsou hovory, zprávy a data přesměrovány z vašeho telefonu. Je pravděpodobné, že vaše hlasové hovory budou přesměrovány na jedno z čísel vašeho mobilního operátora.

Jak zrušit přesměrování hovorů Iphone?

Funkce přesměrování hovorů pak lze nastavit i přes Nastavení → Telefon → Přesměrování hovoru. Pokud chcete zkontrolovat stav přesměrovávání, na číselníku zadejte kód *#21# a stiskněte tlačítko pro zahájení hovoru. Pokud chcete funkci vypnout, zadejte *#62#. Pokud ji chcete naopak aktivovat, zadejte *#67#.

By Jermain Bandura

Jak si zrušit hlasovou schránku T Mobile? :: Jak si ověřit iPhone?
Užitečné odkazy