Domovská stránka > J > Jak Přehrát Mkv Ve Windows Media Player?

Jak přehrát MKV ve Windows Media Player?

Stáhněte a nainstalujte Video Converter Ultimate na vašem počítači a spusťte jej z vašeho počítače. Klepněte na tlačítko Přidat soubory v horní části okna a importovat videa MKV, která chcete sledovat v programu Windows Media Player.

Přečtěte si více

Tak jak přehrát mkv v pc?

Top 1: VLC Media Player

VLC Media Player je bezplatný přehrávač médií pro více platforem. Může přehrávat DVD, CD, VCD a další digitální video soubory včetně MKV, MP4, MOV, WMV, AVI a dalších.
Co je to MKV? MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu.

Pokud jde o to, jak z mkv do avi?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter do svého počítače a dokončete instalaci. Poté ji spusťte na svém počítači. Krok 2: Klikněte na tlačítko Přidat média a poté zvolte Přidat video a otevřete soubor MKV, který chcete převést. Krok 3: Poté klikněte na tlačítko Video a poté zvolte AVI jako výstupní formát. A další otázka, co je to mp4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

Lidé se také ptají, jak přehrát soubor?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů. Lidé se také ptají, co je to formát matroska? Matroska (rusky Матрёшка, česky Matrjoška) je moderní otevřený svobodný formát multimediálního kontejneru, který umožňuje pojmout většinu moderních video a audio formátů.

Co je to formát AVI?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku. V čem otevřít soubor MP4? VLC. Pokud nechcete MP4 soubory otevírat pomocí Windows Media Player nebo QuickTime Player, ale hledáte lepší a všestrannější software, doporučuji vám vyzkoušet VLC. Jedná se o univerzální přehrávač médií, který dokáže přehrávat většinu zvukových a video souborů bez nutnosti použití kodeků.

Co to je MP3?

MP3 (MPEG-1 nebo MPEG-2 Audio Layer III) je ztrátový formát kódování audia, založený na kompresním algoritmu definovaném skupinou MPEG (Motion Picture Experts Group).

By Maddalena Missal

Co delat kdyz mi Hnisa tetování? :: Jaký kabel na rozvod internetu?
Užitečné odkazy