Domovská stránka > P > Proč Mi Nefunguje Windows Media Player?

Proč mi nefunguje Windows Media Player?

Krok 1: Stiskněte tlačítko Win + R současně otevřete Běh krabice. Krok 2: Napište msdt.exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic do pole a poté klepněte na OK otevřete průvodce řešením problémů. Klepněte na další spusťte Poradce při potížích. Nyní by měla být opravena chyba Windows Media Player neodpovídající.

Přečtěte si více

Také, jak aktivovat windows media player?

A my se podíváme na to, jak ji aktivovat. Klikněte na Start -> Nastavení -> Aplikace a na pravé straně klikněte na volbu Spravovat volitelné funkce. V dalším okně dole klikněte na volbu Windows Media Player. Na tomto místě ho tak můžete nejen aktivovat, ale později případně i deaktivovat. Tak jak otevřít windows media player? Windows Media PlayerWindowsWindows

Tady jsou kroky:

  1. lis Win + R otevřít Běh .
  2. Typ exe do Běh dialog.
  3. lis Enter a tím se otevře Windows Media Player.

Jak spustit DVD ve Windows Media Player?

Přehrávání CD nebo DVD

Vložte do jednotky disk, který chcete přehrát. Obvykle se disk začne přehrávat automaticky. Pokud ne nebo pokud chcete přehrát už vložený disk, otevřete Windows Media Player a v knihovně přehrávače vyberte v navigačním podokně název disku.
Také, kde je windows media player? Chcete-li to provést, vyberte tlačítko Start , pak vyberte Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce > Spravovat volitelné funkce > Přidat součást > Windows Media Player a vyberte Nainstalovat.

Jak spustit DVD na Windows 10?

Pokud chcete přehrávat disky DVD ve Windows 10, přejděte do obchodu Microsoft Store a kupte si aplikaci Windows Přehrávač DVD nebo jinou aplikaci, která přehrává disky DVD. Dostupné jsou i bezplatné DVD přehrávače. Jak aktualizovat Windows Media Player? Pokud Windows Media Player přestal správně fungovat po posledních aktualizacích ze služby Windows Update, ověřte pomocí Obnovení systému, jestli problém způsobují tyto aktualizace. Postup: Vyberte tlačítko Start a pak zadejte obnovení systému.

Jak otočit video ve Windows Media Player?

Zde je v menu "Nástroje > Efekty a filtry > Efekty videa" možnost "Otočit". Jak přidat kodek? Kodeky automaticky nainstalována.

  1. Spusťte program Windows Media Player jak je popsáno výše a potom klepněte na tlačítko Nástroje na panelu nabídek.
  2. klepněte na tlačítko Možnosti.
  3. na kartě Přehrávač vyberte jednou denně nebo jednou týdněv rámci funkce Automatické aktualizace.
  4. klepněte na tlačítko OK.

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat kodeky?

Aplikace jako Windows Media Player dokážou kodeky vyhledávat a instalovat automaticky. Kodeky můžeme také oficiálně získat z Microsoft Store. K tomu budeme muset pouze vstoupit do obchodu Windows a stisknout instalaci, jako by to byla jiná normální aplikace.

By Boyer

Jak zapnout DVD na pocitaci? :: Jak si zesílit mikrofon?
Užitečné odkazy