Domovská stránka > J > Jak Zjistit Typ Mobilního Telefonu?

Jak zjistit typ mobilního telefonu?

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Přečtěte si více

Jak sledovat mobil partnera?

Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat Tak jak najít vypnutý telefon zdarma? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Jak najít telefon s vypnutým zvukem?



najítzvuk

PředmětAutorDatum
Už to nehul :-D Hanyse.k 02.05.2013 09:20Hanyse.k02.05.2013 09:20
A další otázka, jak zjistit jestli je telefon odposloucháván? Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#“, díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.

Jak zjistit polohu člověka?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon“ (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu. Jak zjistit polohu iPhone? sledovatpolohupolohu

Žádost o sdílení polohy

  1. Otevřete aplikaci Najít a vyberte kartu Lidé.
  2. Vyberte osobu, se kterou sdílíte svou polohu.
  3. Sjeďte dolů, zvolte Požádat o sledování polohy a vyberte OK.

Jak odblokovat telefon přes Google?

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky. Tak jaký mobilní telefon si vybrat? Jaké jsou nejlepší značky mobilů?Můj žebříček

  • Samsung.
  • Apple.
  • Xiaomi.
  • Huawei.
  • Google.
  • Honor.
  • Oppo.
  • LG.

Když to vezmeme v úvahu, jak overit telefon?

Zařízení Android je offline

  1. Na přihlašovací stránce Google zadejte své uživatelské jméno a heslo.
  2. Pokud se zobrazí obrazovka „Ověřte, že jste to vy“, klepněte na Další způsoby ověření Získat bezpečnostní kód z telefonu Android.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Farrell Merritts

Jak zjistit kde byla fotografie Porizena? :: Jak najít ztracené zařízení?
Užitečné odkazy