Domovská stránka > C > Co Mám Dělat Když Mi Nejde Google Play?

Co mám dělat když mi nejde Google Play?

Základní postup odstraňování problémů

1. Kontrola, zda máte silné připojení Wi-Fi nebo mobilní datové připojení
  2. Zkontrolujte místo v úložišti.
  3. Zkontrolujte aktualizace systému Android.
  4. Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení
  5. Odinstalujte aplikaci a pak ji znovu nainstalujte.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak refundovat hru na google play?

V počítači přejděte na adresu https://play.google.com/store/account. Vyberte Historie objednávek. Vyhledejte objednávku, kterou chcete vrátit. Vyberte Žádost o vrácení platby nebo Nahlásit problém a zvolte možnost, která popisuje vaši situaci. Když to vezmeme v úvahu, kde najdu nainstalované aplikace? Zpravidla se k seznamu nainstalovaných aplikací dostanete tapnutím na ikonku situovanou v dolní liště hlavní obrazovky, skládající se ze 4 x 4 malých čtverečků, situovanou na obrazovce v dolní nabídce.

Jak reinstalovat Google Play?

Google Play APK ke stažení zdarma a bez virů

APK soubor můžete stáhnout rovnou do mobilu, nebo do PC a z PC kabelem do telefonu. Následně musíte povolit instalaci z Neznámých zdrojů, což provedete v nastavení svého mobilního telefonu s Androidem.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat obchod google play? Ručně aktualizujte Obchod Google Play na nejnovější verzi

1. Spusťte v telefonu Android obchod Google Play.
  2. Otevřete nabídku a vyberte Parametry.
  3. V nastavení klikněte na o.
  4. Poté klikněte na ikonu Verze obchodu Play.
  5. Uživatelé starého uživatelského rozhraní mohou přímo otevřít nastavení a vyhledat verzi z Obchodu Play.

Co místo Google Play?

Alternativy obchodu Google Play pro aplikace Android:

• Amazon App Store: Když hledáte alternativu k obchodu Google Play, Amazon App Store je jednou z nejlepších možností, jak začít.
  • GetJar:
  • 9apps.com.
  • Zrcadlo APK:
  • Apk4Fun.
  • APK Pure:
  • APK Genie:
Může se také zeptat, proč nejde google pay? Pokud se zákazník pokouší použít aplikaci Google Pay, ale váš terminál transakci neregistruje, zkontrolujte, zda jsou splněny tyto podmínky: Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta.

Proč mi nejde stáhnout aplikace Zásilkovna?

Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android. Jak vratit peníze z Google Play? Pokud máte nárok na vrácení peněz, na obrazovce s potvrzením objednávky se zobrazí možnost Zahájit vrácení peněz. Vrácení peněz můžete získat také do 48 hodin od zakoupení aplikace nebo nákupu v aplikaci, pokud:
Pokud jste provedli nákup v aplikaci, ale aplikace nefunguje, můžete si nechat vrátit peníze v obchodě Google Play.
Pokud jste si zakoupili hudbu, filmy, knihy nebo jiný obsah, můžete získat náhradu prostřednictvím poskytovatele obsahu. Pokud jste si například zakoupili film ve službě Google Play, možná budete moci získat náhradu na webových stránkách filmového studia.

Jak vrátit platbu?

Pokud potřebujete platbu vrátit, musíte kontaktovat společnost, která platbu vydala, a požádat o vrácení peněz. Společnost pak vrácení peněz zpracuje a peníze vám vrátí.

By Lemuel

Jak se připojit k WiFi na stolním počítači? :: Kolik stojí Netflix v Cesku?
Užitečné odkazy