Domovská stránka > K > Kolik Stojí Netflix V Cesku?

Kolik stojí Netflix v Cesku?

Netflix ceník je prostý. Měsíční předplatné vás vyjde na 199 až 319 Kč. Zkušební dobu už Netflix zdarma nenabízí, ale své předplatné můžete kdykoliv zrušit. Netflix předplatné je na výběr ve třech verzích - Basic, Standard a Premium.

Přečtěte si více

Podle toho, jak aktualizovat netflix v televizi?

Za účelem umístění aplikace Netflix do APPS menu, je zapotřebí stáhnout a aktualizovat nejnovější dostupný firmware pro váš televizor. Po resetování TV a opětovném nastavení, prosím, otevřete Viera Market na vaší APPS obrazovce a stiskněte tlačítko zpět (exit) na dálkovém ovládání. Může se také zeptat, jak zmenit heslo netflix? Jak změnit heslo k Netflixu

  1. Přejděte na netflix.com/loginhelp.
  2. Vyberte E-mail.
  3. Zadejte svou e-mailovou adresu a vyberte možnost Pošlete mi e-mail.
  4. Postupujte podle pokynů v e-mailu na obnovu hesla, který vám pošleme.

Co to je Netflix?

Oblíbené na Netflixu

  • Bridgertonovi.
  • Lucifer.
  • Perníkový táta.
  • Hra na oliheň
  • Papírový dům.
  • Zaklínač
  • F1: Touha po vítězství
  • Dobrý doktor.
Kolik uctu muze být na Netflixu? Vytvoření profilů

Váš účet může mít až pět profilů a pro každý z nich pak můžete nastavit věkové omezení. Každý profil pak bude mít vlastní doporučení na základě hodnocení a preferencí na daném profilu.

Kolik stojí televize Netflix?

Standardní (Standard) předplatné uživateli umožňuje sledovat až na dvou zařízeních současně ve full HD rozlišení za 259 korun měsíčně. A konečně poslední verze předplatného zvaná Premium vám za 319 korun za měsíc zajistí přístup ke knihovně Netflixu na čtyřech zařízeních současně ve Full HD a Ultra HD (4K) rozlišení. Kde je nejlevnější Netflix? V Turecku mají nejlevnější Netflix na světě, nejvyšší tarif Premium stojí 55 lir (79 Kč). V Česku platíme 319 Kč.

Jak aktualizovat Netflix na Samsung TV?

Pokud máte potíže s přeinstalováním Netflixu na chytré televizi Samsung, zvýrazněte kurzorem aplikaci Netflix a klikněte na Nástroje na dálkovém ovladači a poté vyberte možnost Znovu nainstalovat. Odhlaste se ze služby Netflix na všech zařízeních. Jak aktualizovat Netflix na TV LG? Klikněte na Domů / Start tlačítko pro otevření lišty spuštění. Najít Obchod s obsahem LG na spouštěcí liště a klikněte na ni. Procházejte šipkami na dálkovém ovladači, přejděte na kartu Aplikace a klikněte na ni. Najděte Netflix a klikněte instalovat.

Může se také zeptat, jak aktualizovat netflix na tv philips?

Pokud chcete aktualizovat software televizoru prostřednictvím nabídky televizoru, postupujte takto:

  1. Stiskněte tlačítko „Settings“.
  2. Vyberte možnost [All Settings] (Všechna nastavení)
  3. Vyberte možnost [Software update] (Aktualizace softwaru)
  4. Vyberte možnost [Search for updates] (Hledat aktualizace).

By Rika

Co mám dělat když mi nejde Google Play? :: Jak se na TV Odhlasit z Netflixu?
Užitečné odkazy