Domovská stránka > C > Co Znamená Aplikace Je Spuštěná V Popředí?

Co znamená aplikace je spuštěná v popředí?

Služba na popředí je speciální typ vázané služby nebo spuštěné služby. Občas služby budou provádět úlohy, na kterých musí uživatelé aktivně vědět. tyto služby se označují jako služby na popředí. Příkladem služby na popředí je aplikace, která uživateli poskytuje pokyny při jízdě nebo procházení.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak ukoncit vsechny aplikace na macu?

Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení. Jak vypnout aplikace na pozadí Iphone? Na ploše přejeďte prstem od spodní části obrazovky nahoru a zastavte se uprostřed obrazovky. Přejížděním doprava nebo doleva najděte aplikaci, kterou chcete zavřít. Aplikaci zavřete vysunutím jejího náhledu nahoru.

Jak vypnout programy po spuštění Windows 11?

Z kontextové nabídky vyberte »Správce úloh«. Ve Správci úloh se přepněte na kartu »Po spuštění«. Zde uvidíte seznam aplikací spouštěných po startu operačního systému. Automatické spouštění vybrané aplikace můžete zakázat tak, že kliknete pravým tlačítkem myši na řádek aplikace a z nabídky vyberte »Zakázat«. Jak vypnout automatické spouštění programu? Na tlačítku Start klikněte „pravým myšítkem“ a zde také vyberte odkaz Správce úloh. Zde najeďte na záložku Po spuštění. Uvidíte seznam programů a aplikací spuštěných po startu operačního systému Windows10.

Jak změnit programy po spuštění?

Jak přidat program tak, aby se automaticky zapnul po startu Windows?

  1. Otevřete cestu C:\Users\<uzivatelske_jmeno>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.
  2. Do složky přetáhněte zástupce programu, který chcete spouštět po startu.
  3. Smazáním zástupce můžete program odebrat.
Jak zavrit vsechny aplikace najednou iPhone? Musíme dvakrát stisknout tlačítko Domů pro vyvolání multitaskingu iOS 8 a jednou tam, přejdeme prstem nahoru po domovské obrazovce jako by to byla ještě jedna aplikace, kterou chceme zavřít.

Jak vypnout Waze?

Můžete také vypnout navigaci Waze klepnutím na tlačítko „Stop“ na aplikaci skryté v malém menu. Pokud nepoužíváte navigaci Waze, měli byste ji vypnout, protože by se tím mohla vybít baterie a mobilní data. Pokud jde o to, jak zavrit vsechny karty iphone? Chcete-li to provést, otevřete Safari a klepněte a podržte tlačítko na kartě. Zobrazí se seznam možností, včetně jedné označené „Zavřít všechny x karty“, kde „x“ je počet otevřených karet. Chcete-li zavřít všechny své karty, klepněte na tlačítko. A to je vše.

Jak uspat nepotřebné aplikace?

Zastavení spouštění většiny aplikací na pozadí

  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > ochrana > pozadí.
  2. V části Aplikace na pozadí se ujistěte, že možnost Povolit aplikacím běžet na pozadí je nastavená na Vypnuto.

By Paschasia Poire

Jak ukončit programy na pozadí? :: Jak dostat SMS z mobilu do PC?
Užitečné odkazy