Domovská stránka > J > Jak Převést Fotky Z Raw Do Jpg?

Jak převést fotky z RAW do JPG?

Pokud jste například u cizího počítače, do kterého nemůžete nic instalovat a potřebujete RAW fotografii převést do JPEG k dalšímu zpracování, můžete použít on-line převaděč. Otevřete webový nástroj Zamzar a vyberte soubory, které se mají převést pomocí »1 | Add files…« - stačí je i přetáhnout myší.

Přečtěte si více

Jak zobrazit soubor CR2?

Soubory CR2 lze otevřít pomocí bezplatných programů, jako jsou IrfanView a UFRaw. Některé verze systému Windows umožňují nativní prohlížení souborů CR2 (například v zobrazení složek), ale pouze v případě, že je nainstalován Microsoft Camera Codec Pack nebo Canon RAW Codec Software. V čem otevřít soubor CR2? Společné programy pro otevírání a konverzi CR2 jsou Photoshop, Prohlížeč obrázků RAW nebo vlastní software společnosti Canon v nástrojích Canon Utilities.

Podle toho, jak hromadné převést raw na jpg?

Pokud jde pouze o rychlý převod, lze použít hromadné zpracování. Každý slušný editor to umí. Používám Zoner, tam stačí ve správci myší označit vybrané rawy a pak už jenom CTRL+Shift+X. Co to je CR2? Soubor CR2 je surový obraz fotoaparátu vytvořený digitálními fotoaparáty Canon. Ukládá nekomprimovaná obrazová data přesně tak, jak byla zachycena CCD. Soubory CR2 lze nastavit pro vyvážení bílé a expozici pomocí několika programů pro úpravu obrázků, včetně softwaru dodávaného s nákupy digitálních fotoaparátů Canon.

By Barbee Delvin

Jak udělat z CR2 JPG? :: Jak nastavit widget Xiaomi?
Užitečné odkazy