Domovská stránka > J > Jak Převést Soubor Jpg Do Pdf?

Jak převést soubor JPG do PDF?

Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Přečtěte si více

Jak se zbavit prázdné stránky ve Wordu?

Odstranění stránky ve Wordu

  1. Klikněte nebo klepněte na libovolné místo na stránce, kterou chcete odstranit, stiskněte Ctrl+G.
  2. Do pole Zadejte číslo stránky zadejte \page.
  3. Stiskněte enter na klávesnici a pak vyberte Zavřít.
  4. Ověřte, že je vybraný obsah stránky, a potom na klávesnici stiskněte Delete.
Jak převést dokument na obrázek? Pomocí online nástroje aplikace Acrobat můžete rychle převést soubor PDF na obrázek ve formátu PNG, TIFF nebo JPG v libovolném webovém prohlížeči, jako je třeba Google Chrome. Stačí si vybrat preferovaný formát souboru. Acrobat pak během několika sekund soubor převede na obrázek v kvalitě, které můžete důvěřovat.

Podle toho, jak uložit celý sešit excel do pdf?

Spusťte sešit, který chcete převést do formátu PDF. 2, klikněte Soubor > Uložit jako, a v Uložit jako V dialogovém okně zadejte složku pro uložení nového souboru a poté vyberte PDF z Uložit jako typ rozevírací seznam a poté klikněte na možnosti tlačítko, viz screenshot: 3. Jak převést Excel do JPG? ❓ Jak mohu převést EXCEL na JPG? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor EXCEL nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze EXCEL na JPG můžete stáhnout soubor JPG.

Jak stáhnout Excel?

Pokud chcete Excel stáhnout, klikněte na tlačítko „Nainstalovat Office“, které najdete na domovské stránce svého účtu Microsoft. Velmi důrazně varujeme před hledáním a následným stahováním nelegálních edicí na různých souborových serverech. Jak Přidat stránku do PDF souborů? Přidání stránky do PDF souboru: Vyberte stránku, která se má zobrazit před nově přidanou stránkou, vyberte volbu Úpravy > Vložit a pak vyberte volbu Stránka ze souboru nebo Prázdná stránka. Nová stránka se vloží za aktuálně zobrazenou stránku.

Můžete se také zeptat, jak spojit více souborů do jednoho pdf?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF. Lidé se také ptají, jak vložit obrázek do pdf souborů? Umístění obrázku nebo objektu do PDF

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat a pak zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat obrázek .
  2. V dialogovém okně Otevřít vyhledejte soubor, který chcete umístit.
  3. Vyberte soubor obrázku a klikněte na tlačítko Otevřít.

Tak jak editovat pdf soubor zdarma?

Naučte se zdarma modifikovat PDF dokumenty

  1. Microsoft Office 2013, 2016 a 365 – 30denní demo.
  2. PDF-XChange Editor 6 – freeware.
  3. Foxit PDF Reader 8.3 – freeware.
  4. PDFCreator 3 – open source.
  5. CutePDF Writer 3.2 – freeware pro nekomerční použití
  6. PrimoPDF 5 – freeware.
  7. PDFTools 1.3 – freeware.

By Amarillas Quiller

Jak převést Word do PDF zdarma? :: Jak převést textový dokument do PDF?
Užitečné odkazy