Domovská stránka > J > Jak Nastavit Widget Xiaomi?

Jak nastavit widget Xiaomi?

Přidání widgetu

  1. Podržte prázdné místo na ploše.
  2. Klepněte na Widgety .
  3. Klepněte na widget a podržte jej. Zobrazí se obrázky vašich ploch.
  4. Přetáhněte widget na požadované místo. Zdvihněte prst.

Přečtěte si více

Jak zadat domovskou stránku seznam?

Přizpůsobení domovské stránky Seznam.cz

K nastavení domovské stránky se lze prokliknout přes odkaz "Nastavení" v pravém horním rohu stránky. Personalizovanou stránku lze jednoduše vrátit do původního stavu pomocí odkazu „Uvést do výchozího nastavení“.
Jak nastavit domovskou stránku EDGE? Microsoft Edge

  1. Otevřete Microsoft Edge a vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení .
  2. Vyberte Vzhled.
  3. Zapněte přepínač Zobrazit tlačítko Domů.
  4. Můžete zvolit možnost Stránka Nová karta nebo vybrat možnost Zadejte adresu URL a nastavit stránku, kterou chcete používat jako svoji domovskou stránku.

Jak nastavit seznam jako domovskou stránku Chrome?

Google Chrome

  1. 1Nahoře napravo od adresního řádku klikněte na ikonu nabídky.
  2. 2Zvolte možnost Nastavení.
  3. 3Přejděte do sekce Vyhledávač.
  4. 4Klikněte na rozbalovací nabídku a vyberte Seznam.
Jak nastavit 3 monitory? Klikněte pravým tlačítkem na plochu a vyberte Rozlišení obrazovky . Ve vyskakovacím okně změňte vzhled svých displejů. Přetažením každého displeje můžete změnit jejich uspořádání. Kromě toho vyberte každý z nich a můžete změnit orientaci a režim zobrazení.

Jak propojit 3 monitory?

pokud už teda musíš mít taky malé monitory (21" je dneska úlet, za podobnou cenu máš 24"), tak prostě jeden zapojíš na HDMI, druhý přes redukci DVI-HDMI a třetí přes redukci DisplayPort-HDMI. Všechny 3 zapojíš do grafiky. Také, jak rozšířit plochu na 3 monitory? Na tuto ikonku klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte položku Graphics > Desktops & Displays, kde se nastavuje zobrazení na více monitorech. Zde můžete vytvořit skupinu Eyefinity, jež vám umožní nastavit rozšíření pracovní plochy přes více monitorů v libovolné konfiguraci.

Můžete se také zeptat, jak nastavit aplikaci jako vychozi samsung?

Otevřete Nastavení. Klepněte na položku Aplikace. Hned nahoře se nachází položka Zvolte výchozí aplikace. Zde můžete pro konkrétní procesy vybrat jiný výchozí nástroj. Jak odinstalovat aplikace ze Samsungu? Chcete-li staženou aplikaci odinstalovat, klepněte a podržte aplikaci a vyberte možnost „Odinstalovat“. Odstranění potvrďte klepnutím na „Ok“. Existují některé výchozí aplikace, které nelze ze zařízení odinstalovat. Lze je deaktivovat klepnutím a podržením aplikace a výběrem možnosti „Zakázat“.

Jak odinstalovat aplikaci Samsung?

V Nastavení (ozubené kolečko) klikněte na záložku Správce aplikací. Vyberte aplikaci, v mém případě Editor fotografií. A zde již stačí kliknout na záložku Odinstalovat. Pokud máte málo místa v paměti telefonu, ale volnou paměťovou kartu, dopoduručuji program / appku přesunout.

By Marris

Jak převést fotky z RAW do JPG? :: Jak zmenit domovskou obrazovku?
Užitečné odkazy