Domovská stránka > J > Jak Nastavit Nfc Platby?

Jak nastavit NFC platby?

Dá se říci, že telefon s NFC lze používat místo platební karty. Zda Váš telefon podporuje NFC zjistíte z technické specifikace nebo ze systémového nastavení přímo v mobilu, kde byste měli najít přepínač NFC. Při zapnuté funkci NFC pak stačí přiložit k platebnímu terminálu mobil a proběhne platba.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat NFC do mobilu?

Nejprve přidejte svou platební kartu a přepravní kartu do aplikacePeněženka a poté ji na obrazovce nastavení NFC nastavte jako výchozí platební aplikaci.

  1. Karty musíte přidat podle pokynů v aplikaci Peněženka.
  2. Karta podporuje NFC a platba podporuje štítky NFC.
A další otázka, jak se plati telefonem? V obchodě, kde přijímají platby mobilem, stačí zařízení (telefon nebo chytré hodinky) přiložit k bezkontaktnímu terminálu a je hotovo. Pokud hodnota nákupu při platbe pomocí Google Pay převýší 500 Kč, bude potřeba odemknout telefon pomocí PINu, hesla, zámku, otisku prstu nebo skenu obličeje.

Kde je NFC v telefonu?

To, zda váš telefon podporuje funkci NFC poznáte ve vašem systémovém nastavení v záložce Připojení či Bezdrátová připojení a sítě. V nabídce byste měli najít přepínač NFC. Také rychlým pohledem na telefon můžete zjistit, zda NFC podporuje. Může se také zeptat, jak zapnout nfc na iphone se? Na vaše otázky ohledně NFC a iPhonů máme dobré i špatné zprávy. Nebudete jej moci libovolně aktivovat a deaktivovat protože Apple omezuje všechny své funkce a postupně je odemyká. Není to tak, že je to Wifi, kterou zapínáte a vypínáte.

Jak vypnout NFC iPhone?

Zapnutí nebo vypnutí osobní automatizace ve Zkratkách na iPhonu nebo iPadu

  1. V aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Automatizace“ .
  2. Klepněte na automatizaci, kterou chcete vypnout.
  3. Vypněte volbu Zapnout automatizaci.
  4. Klepněte na Hotovo.
Jak platit Iphonem 5S? Starší modely jako iPhone 5 nebo 5S byly sice ochuzeny, ale stále je lze k placení přes Apple Pay využít. Čtečku otisků prstů sice dva z nich mají, ale chybí jim NFC čip. K aktivaci Apple Pay jsou tak potřeba chytré hodinky Apple Watch, s nimiž iPhone spárujete.

A další otázka, jak platit bezkontaktne iphonem?

iPhone nebo iPad bez Face ID: Použijte Touch ID nebo heslo. Apple Watch: Stiskněte dvakrát boční tlačítko. Mac s Touch ID: Postupujte podle pokynů na Touch Baru a položte prst na Touch ID. Pokud je Touch ID vypnuté, klepněte na ikonu Apple Pay na Touch Baru a postupujte podle výzev na obrazovce. Jak platit mobilem s NFC? Toto „placení přes mobil“ je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku.

Jak nastavit NFC tag?

Sada obsahuje 6 NFC samolepek, které lze naprogramovat a potom použít k automatizaci. Štítky se programují pomocí aplikace na Android. Do samolepky lze například nahrát přihlašovací ůdaje k wifi a po přiložení se mobilní telefon připojí k wifi.

By Farris Robbins

Kdy se doporučený dopis považuje za doručený? :: Jak vypnout automatické restartování Windows 10?
Užitečné odkazy