Domovská stránka > J > Jak Zrusit Rezervaci Platby?

Jak zrusit rezervaci platby?

Dobrý den, požádejte svoji banku (Česká spořitelna) neprodleně o okamžité storno platby - třeba ještě platba banku neopustila a banka ji bude moci stornovat. Pokud platba již banku opustila, storno možné není. Pakliže cílový účet neexistoval, platba se automaticky vrátí do týdne zpět.

Přečtěte si více

Jak zablokovat Nezauctovanou platbu?

Nejprve se z vašeho zůstatku na účtu odečte částka potřebná k provedení nákupu a přesune se do pomyslné přihrádky pro blokované nebo nezaúčtované platby. Tam si nějaký čas počká, než proběhne spojení mezi vaší bankou, kartovou asociací, bankou obchodníka a nakonec bankovním účtem obchodníka. Jak zablokovat platbu Moneta? Blokaci provedete v Internet Bance, Smart Bance nebo přes Zákaznický servis na telefonním čísle 224 443 636.

Jak zrušit Nezauctovanou platbu?

Co jsou nezaúčtované transakce v transakční historii a je možné takovou transakci zrušit? Nezaúčtované transakce jsou platby kartou, které ještě nejsou zaúčtované na vašem účtu. Zrušení takové transakce není možné. Jak zrusit predplatne na kartě? Při rušení předplatných v platebním profilu postupujte takto:

  1. Přihlaste se k platebnímu profilu.
  2. Nahoře klikněte na Předplatné a služby.
  3. Pod předplatným, které chcete zrušit, klikněte na možnost Spravovat.
  4. Vyberte možnost Zrušit předplatné.

Co znamená Nezaúčtovaná transakce airbank?

Pokud provedete platbu kartou, na vašem účtu se to projeví jako karetní blokace, tedy nezaúčtováno. Peníze jsou stále na účtu, pouze s nimi nemůžete manipulovat. Čekají na to, až si je obchodník stáhne. Tyto peníze se vám pak zobrazují jako karetní blokace. Můžete se také zeptat, jak zrusit planovanou platbu? Pokud z nějakého důvodu nechcete uskutečnit plánovanou platbu (včetně budoucí platby z trvalého příkazu), můžete ji jednoduše v aplikaci smazat. Stačí v položce Platby a sekci Budoucí kliknout na tři tečky a zvolit možnost Odstranit. V případě trvalé platby ale mějte prosím na paměti, že se smaže celý trvalý příkaz.

Také, jak zrusit platbu na google pay?

Přihlaste se do Odběrů. Najděte odběr, který chcete zrušit, a klikněte nebo klepněte na možnost Spravovat. Vyberte možnost Zrušit odběr. Pokud se tato možnost nezobrazuje, kliknutím na položku Spravovat odběr přejděte na službu Google, kterou odebíráte, a zde zrušte odběr. Podle toho, jak zrusit rezervaci platby george? Běžte do Přehledu trvalých plateb, vyberte si tu, kterou potřebujete upravit, a klikněte na tlačítko “Změnit”. V zobrazeném formuláři upravte, co je potřeba, a změnu potvrďte.

Podle toho, jak zrušit blokací platby kb?

Neváhejte a zavolejte nám na Podporu karet KB na čísle 955 512 230.

By Nary

Co řeší PPP? :: Jak vypada OnlyFans?
Užitečné odkazy