Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kdo Kouká Na Můj Profil?

Jak zjistit kdo kouká na můj profil?

Na stránce našeho profilu klikneme pravým tlačítkem myši a klikneme na „Zobrazit zdrojový kód“. Můžeme také použít příkaz "F12" o "Control + U". Poté se otevře obrazovka s mnoha kódy složenými z písmen a čísel. Toto je zdrojový kód vaší stránky na Facebooku a díky němu budeme moci zjistit, kdo navštívil náš profil.

Přečtěte si více

Jak zobrazit přehledy na Instagramu?

Přehledy vašeho profilu najdete na Instagramu na svém profilu po stisknutí ikonky ≡ a následně ikonky grafu ,,Přehledy„. Jak zjistit datum zalozeni Instagramu? Vítanou novinkou bude možnost zobrazit informace o účtu u každého profilu. V sekci informace o účtu bude například uveden datum založení účtu, země, kde byl účet založen a změny uživatelského jména na Instagramu v průběhu jednoho roku.

Lidé se také ptají, co znamenaji prehledy na instagramu?

Přehledy vám mohou pomoci v lepším plánování příspěvků, ukáží vám dny i časy, kdy vaše fotky získávají nejvíce lajků, jaký mají dosah, nebo počet zobrazení. Najdete zde také informace o svých propagacích i o okruhu vašich sledujících. Jak se tvori Reels? Pro vytvoření stačí kliknout na ikonku pro přidání příspěvku v pravém horním rohu a následně vybrat Sekvence. Případně se na tvorbu Reels dostanete i přes Stories. Pak už můžete natáčet nebo přidat hotové video z galerie ve vašem chytrém telefonu, jen pozor na to, že obrázky přidat nejdou.

Kdo zobrazil video na Instagramu?

Otevřete aplikaci Instagram a přejděte na kartu zcela vpravo a otevřete stránku svého profilu. Zobrazí se vaše knihovna a budete muset otevřít video, které vás zajímá. Okamžitě pod videem uvidíte počet návštěv. Pokud kliknete na toto číslo, uvidíte toto číslo znovu, stejně jako seznam uživatelů, kterým se video líbilo. Podle toho, jak dlouho muze být reels? O prodloužení maximální délky jednoho Reels se v posledních týdnech již hovořilo. Instagram však až nyní na Twitteru oznámil, že došlo k prodloužení maximální délky ze 30 na 60 vteřin. Nahrávat až minutová Reels by dnes měl moci již každý uživatel Instagramu.

Jak na Instagramu sdilet video?

Video můžete vložit z galerie, nebo ho natočit přímo v aplikaci – stačí přetáhnout obrazovku doprava z hlavního feedu Instagramu, případně kliknou na znak + u své profilové fotky. Živé video sdílíte stejně jako Stories. Tak jak pridat video na instastories? Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku. Módy videa jsou Normální, Boomerang, Superzoom, Přehrávání pozpátku a Handsfree. Stačí si vybrat jeden z nich, kliknout na tlačítko nahrávání a točit, co je libo.

Jak nahrát delsi video na Instastories?

Pro export videa stačí kliknout do pravého horního rohu (viz galerie), kde se nachází skryté tlačítko. Poté povolíme přístup pro aplikaci Fotky a po chvíli dojde k samotnému uložení. Nyní už pouze stačí zpracované segmenty nahrát do Insta Stories.

By Marcoux Luxcien

Jak zjistit jestli mám data? :: Jak zjistit kdo mě sleduje na Instagramu?
Užitečné odkazy