Domovská stránka > J > Jak Zrušit Dočasný Profil Windows 10?

Jak zrušit dočasný profil Windows 10?

Po spuštění nouzového režimu jednoduše restartujte počítač pomocí nabídky Start. Tentokrát se systém Windows znovu restartuje zpět do normálního režimu a váš uživatelský profil by měl být zálohován.

Přečtěte si více

Jak smazat účet na Win 10?

Použijte ovládací panel. Krok 1: Nejprve otevřete „Ovládací panely“ v zobrazení velkých ikon a stiskněte „Uživatelské účty“. Krok 2: Přejděte na „Provést změny ve svém uživatelském účtu“ a klepněte na „Spravovat jiný účet“. Krok 3: Vyberte účet správce, pro který chcete odebrat heslo, a klikněte na „Změnit heslo“. Lidé se také ptají, jak vytvořit nový účet ve windows 10? Vyberte Start , pak vyberte Nastavení > Účty a pak vyberte Rodina a jiní uživatelé. (V některých edicích Windows uvidíte Jiní uživatelé.) Vyberte Přidat do tohoto počítače někoho dalšího. Vyberte Nemám přihlašovací údaje této osoby a na další stránce vyberte Přidat uživatele bez účtu Microsoft.

Jak Oprava poškozeného profilu uživatele Windows 10?

V části Nastavení > Účty > Rodina a jiní uživatelé vyberte jméno vlastníka účtu a pak vyberte Změnit typ účtu. V rozevíracím seznamu Typ účtu vyberte Správce a pak vyberte OK. Restartujte počítač a pak se přihlaste pomocí nového účtu správce. Pokud jde o to, jak opravit účet microsoft? Vyhledání nebo oprava zařízení:

  1. Přihlaste se na stránce account.microsoft.com/devices.
  2. Najděte zařízení, které chcete najít, a pak vyberte Zobrazit podrobnosti.
  3. Vyberte Najít moje zařízení.

Jak se ve Windows 10 přihlásit jako správce?

Povolení účtu Administrator pomocí Správy počítače

Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Nyní již na přihlašovací obrazovce uvidíte i účet Administrator.
A další otázka, jak se přihlásit jako jiný uživatel? K přepnutí na jiný uživatelský účet, než na kterém jste aktuálně přihlášeni, můžete použít klávesovou zkratku [Alt]+[F4]. Po stisknutí se zobrazí okno s roletkou a nabídkou několika možností. Vyberte »Přepnout účet« a klikněte na tlačítko [OK]. Nyní můžete vybrat jiný uživatelský účet a přihlásit se.

Jak prolomit heslo na notebooku?

Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla. Jak smazat účet na počítači? Více účtu najednou se mazat nedá. Nemůžete ani smazat účet, ke kterému jste právě přihlášení. K uživatelům se můžete dostat i přes vyvolání Správa počítač (pravým tlačítkem na Start) -> Místní uživatelé a skupny. Starší ovládací panel Uživatelské účty můžete ručně spustit třeba pomocí „control /name Microsoft.

Pokud jde o to, jak odstranit administrátorský účet?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

By Amethist Mulville

Jak odstranit místní účet? :: Jak obnovit pevny disk?
Užitečné odkazy