Domovská stránka > K > Kdo Si Prohlizi Můj Fb?

Kdo si prohlizi můj FB?

Ne, na Facebooku nemůžete sledovat, kdo si prohlíží váš profil nebo příspěvky (třeba vaše fotky).

Přečtěte si více

Jak zrušit ukradený Facebook?

Pokud kontrolu nad vaším účtem převzal někdo jiný, v první řadě si ho zabezpečte tak, abyste k němu měli přístup jen vy. Můžete si vybrat z těchto dvou možností: Pokud pořád máte přístup ke svému účtu, obnovte si heslo. Pokud nemáte přístup ke svému účtu, postupujte podle průvodce pro zabezpečení účtu. Jak zrušit hacknutý Facebook? Pokud ke svému účtu na Facebooku nemáte přístup, zkuste si poslat e-mail na obnovení hesla a obnovte si účet přes svou zaregistrovanou e-mailovou adresu. Pokud se vám na účet stále nedaří dostat, neprodleně jej nahlaste jako hacknutý a řiďte se pokyny, které dostanete.

Tak jak zrušit účet na facebooku po úmrtí?

Posuňte se dolů do oddílu Vaše informace na Facebooku a pak klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Nastavení zvěčnění účtu. Klepněte na Odstranit účet po smrti, vyberte Ano, po smrti odstranit a klepněte na Uložit. Jak nebýt online na Messengeru? Jak zapnout nebo vypnout zobrazování aktivního stavu v Messengeru:

  1. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek.
  2. Klepněte na Aktivní stav.
  3. Pomocí přepínače v horní části obrazovky podle potřeby vypněte nebo zapněte zobrazování aktivního stavu.

Jak nahlasit Vír na FB?

Domníváte-li se, že váš účet byl ohrožen jinou osobou nebo virem, klikněte na tlačítko Můj účet je ohrožen. Pomůžeme vám, abyste se mohli znovu přihlásit ke svému účtu a získat opět přístup ke svým údajům. Podle toho, co delat kdyz vás nekdo hackne? Co dělat, když vás hacknou

  1. Protřiďte aplikace připojené k vašemu účtu. Vlezte do nastavení svého účtu a smažte všechno, co vypadá divně, co už dlouho nepoužíváte, nebo co jste připojili nedávno.
  2. Změňte heslo. Jakmile smažete všechny aplikace, změňte si heslo.

Co delat kdyz mi nekdo Hackne email?

Nejoblíbenější emailové služby, jako například gmail, Vás vyzvou k nastavení způsobu obnovení hesla. Obvykle jde o sekundární emailovou adresu nebo Vaše telefonní číslo. Váš poskytovatel pošle emailem odkaz na obnovení hesla na Váš sekundární účet nebo pošle zprávu na Váš telefon a tak budete moci svůj účet obnovit. Jak obnovit Smazany účet na FB? Jak obnovím starý Facebook účet, ke kterému se nemůžu přihlásit?

  1. Přejděte na profil účtu, který chcete obnovit.
  2. Klepněte na a vyberte Podpora a nahlášení profilu.
  3. Vyberte Něco jiného a pak klepněte na Další.
  4. Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.

Proč mi nejde načíst Facebook?

Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby.

By Gwyn Corns

Proč se mi seká internet? :: Jak odstranit sdílenou složku?
Užitečné odkazy