Domovská stránka > J > Jak Zjistit Typ Sim Karty?

Jak zjistit typ SIM karty?

Druhy SIM karet

  1. SIM - 54 mm x 85,6 mm (už není běžně používána, výrobní číslo je na samotné SIM)
  2. MiniSIM - 15 mm x 25 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)
  3. MicroSIM - 12 mm x 15 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)
  4. NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)

Přečtěte si více

Jak ziskat nano SIM kartu?

Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. Zmenšení SIM karty je zdarma. Jak vypadá nano SIM karta? Nová Nano SIM karta měří 12,3 x 8,8 milimetrů. Kromě zmenšování velikosti SIM karet by tento trend mohl přinášet i vylepšení funkčnosti SIM karet o nové technologie, například v nové SIM kartě by mohl být zabudován NFC čip.

Jak poznat Dual SIM?

Co je dual SIM nebo dual SIM

Jak dobře popisuje svůj název, nám umožňuje smartphone nebo telefon s duální SIM používat dvě SIM karty společně, to znamená, že nám umožňuje přijímat a volat ze dvou různých telefonních čísel, což je funkce, se kterou můžeme přenášet dvě telefonní linky na jednom smartphonu.
Jak zjistit telefonní číslo SIM karty T Mobile? Své telefonní číslo T-Mobile zjistíte, když na klávesnici vyťukáte kód *103# (hvězdička a křížek jsou skutečně součástí kódu, nezapomeňte tedy i tyto znaky na klávesnici vyťukat) a na displeji se vám zobrazí informace o vašem telefonním čísle nebo vám to přijde jako SMS.

Jak Oriznout SIM na nano?

Okraje oříznuté Nano SIM karty pak můžete jemně zahladit smirkovým papírem. Druhou možností je kartu oříznout speciálními kleštičkami, které koupíte v e-shopu přibližně za 100 korun. Jedná se o jednoduché a poměrně bezpečné řešení. Také, jak vylomit sim kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Také, jak vymenit simku?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc. Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil? JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora.

Můžete se také zeptat, co to je nano sim karta?

Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

By Edgerton Kwiat

Jak si vybrat základní desku? :: Jak zjistit model Apple?
Užitečné odkazy