Domovská stránka > J > Jak Zjistit Model Apple?

Jak zjistit model Apple?

Nejsnadnější cesta je otevřít Nastavení -> Obecné -> Informace -> Model a kliknout na řádek, který okamžitě zobrazí informace o modelu v zmíněném tvaru Axxxx.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak si vybrat ipad?

Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku. Také, kolik je generaci ipadu? Tablety iPad jsou k dispozici ve čtyřech hlavních řadách: iPad (základní modely, 1. –8. generace), iPad Air (střední třída), iPad Pro (pokročilé modely určené profesionálům, k dispozici i ve větších velikostech) a iPad mini (menší verze).

Pokud jde o to, jaký mám typ iphone?

Podívejte se na zařízení

Postavte se na místo, kde budete mít nad sebou jasné světlo. Číslo modelu je na horní straně – na straně s displejem. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit jaký mám mac? Způsoby zjištění:

  1. Na zadní straně Vašeho MacBooku je natištěný název Vašeho Macu a rok výroby. V tomto případě MacBook Pro 2012.
  2. Druhý zpúsob je v nastavení. Klikněte na jablíčko v levém horním rohu a následně na „O tomto Macu“
  3. Další způsoby zjištění: Na dodací krabici a na účtence.

Jak zjistit model MacBook?

Najděte sériové číslo vytištěné na spodní straně Macu vedle informací o shodě s předpisy. Najdete ho i na původní krabici vedle štítku s čárovým kódem. Tohle sériové číslo pak zadejte na stránce ověření záručního krytí a uvidíte, jaký máte model. Lidé se také ptají, jaký je rozdíl mezi ipad a ipad air? iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen“ dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.

Proč nejsou iPady?

Některé jejich komponenty použije radši pro iPhony. Nedostatek čipů Apple zřejmě zasáhl více, než předpokládal a bude nucen ještě více omezit výrobu. Už v říjnu musel snížit cíl výroby nových iPhonů o 10 milionů kusů, ale zřejmě ani to nebude stačit. Tak jakou barvu ipadu? Pro ty z vás, kteří si stále chtějí užít statečnost iPadu Pro 2021, ale shledávají stříbrné a vesmírně šedé barvy neatraktivní nebo příliš jednoduché podle vašich představ, vždy existuje možnost zvolit si barevnější.

Kolik stojí iPad Air 2?

VerzeiPad Air M1 (2022)iPad 2021
ProcesorApple M1A13 Bionic
Velikost obrazovky10,9″10,2″
Rozlišení displeje2360 × 1640 px2160 × 1620 px
Zadní fotoaparát12 Mpx8 Mpx
2 další řádky

By Lyssa

Jak zjistit typ SIM karty? :: Jak zjistím informace o grafické kartě?
Užitečné odkazy