Domovská stránka > C > Co Dělat Při Ztrátě Sim Karty?

Co dělat při ztrátě SIM karty?

Nejdříve kontaktujte svého operátora, který vám pomůže SIM kartu zablokovat. K tomu budete potřebovat původní kartičku, s níž jste SIM kartu dostali, s kódy PIN a PUK. Takto si vás operátor ověří. Služba blokace SIM karty je většinou u operátorů, například u NejMobil, zdarma.

Přečtěte si více

Kde vymenit SIM kartu?

Vyberte si jeden z těchto tří způsobů:

  • On-line – v Moje O2. O výměnu SIM karty můžete kdykoli požádat přes internetovou samoobsluhu Moje O2:
  • Telefonicky – na lince Péče o zákazníky. Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři se o vás postarají a novou SIMku s vámi vyřídí.
  • Osobně – v každé O2 Prodejně
Jak vložit SIM kartu do mobilu? Vložení SIM karty a paměťové karty
  1. Otevřete přihrádku na SIM kartu a paměťovou kartu – přiložený nástroj pro otevření přihrádky zasuňte do otvoru u dané přihrádky.
  2. Vložte kartu nanoSIM kontakty směrem dolů do slotu 1 v přihrádce.
  3. Zasuňte přihrádku na SIM karty a paměťovou kartu zpět do slotu.

Jak vložit nano SIM?

Vložení karet nano-SIM

Vložte novou SIM kartu dospodu zásuvky – kvůli zkosení bude pasovat jenom jedním směrem. Potom vložte druhou SIM kartu do vrchní části zásuvky. Až budou obě nano-SIM karty na místě, zasuňte zásuvku na SIM karty nadoraz ve stejné orientaci, v jaké jste ji vysunuli.
Jak vypadá Nano SIM karta? Nová Nano SIM karta měří 12,3 x 8,8 milimetrů. Kromě zmenšování velikosti SIM karet by tento trend mohl přinášet i vylepšení funkčnosti SIM karet o nové technologie, například v nové SIM kartě by mohl být zabudován NFC čip.

Jak správně ustřihnout SIM kartu?

Zmenšení SIM karty

  1. Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští.
  2. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.
  3. Zmenšení SIM karty je zdarma.
Jak vyndat SIM kartu bez jehly? Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

Co je to nano SIM karta?

Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm. Jak aktivovat BLESKmobil? SIM kartu BLESKmobil aktivujete vložením do mobilního telefonu a prvním zavoláním, odesláním SMS nebo připojením k Internetu. JE AKTIVACE ZPOPLATNĚNÁ? Aktivace SIM karty je zdarma.

Kde se dá koupit SIM karta?

U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World.

By Odo Wuitschick

Jak zvětšit obraz na celou obrazovku? :: Jak zmenšit SIM kartu doma?
Užitečné odkazy