Domovská stránka > J > Jak Postupovat Při Zablokování Sim Karty?

Jak postupovat při zablokování SIM karty?

Kontaktujte operátora

Aby vám zde PUK sdělili, budete potřebovat číslo vašeho telefonu a sériové číslo napsané na zadní straně vaší SIM karty, případně speciální heslo pro komunikaci s vaším operátorem. Pokud máte dostatek času, můžete se stavit přímo na prodejnu vašeho operátora.

Přečtěte si více

Jak sehnat PUK?

Kód PUK nejsnáze zjistíte z obalu od SIM karty, kde jej naleznete pod stíracím políčkem, viditelně označen jako PUK (popřípadě na průvodním dopise k SIM kartě). Můžete se také zeptat, jak odblokovat sim kartu bez puku t mobile? Pro zjištění, odblokování PINu potřebujete kód PUK. Ten si můžete zjistit těmito způsoby: Přes Můj T-Mobile na počítači, v horním menu Smlouva > SIM karta. Bezplatným "zavoláním" na *123*307# z Vašeho nebo jiného T-Mobile čísla.

Jak odblokovat PIN na SIM?

Jedná se o 8 místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty. Pokud 3x za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se zablokuje a je nutné zadat PUK kód. Po zadání PUK kódu vás telefon vyzve, abyste si zvolili nový PIN. Pokud zadáte PUK kód 10x chybně, SIM karta se zablokuje trvale a je nutné vystavit novou SIM kartu. Jak odblokovat SIM kartu Sazkamobil? PUK kód naleznete po seškrábání bezpečnostní vrstvy na umělohmotné kartičce, který byl součástí balení vaší SIM karty nebo na stejném místě v Samoobsluze jako PIN kód. Pokud ani PUK nezafunguje, obraťte se na naše Zákaznické centrum 799 505 505 (Po-Pá 8-17).

Jak zamknout SIM kartu?

Zapnutí nebo vypnutí kódu PIN SIM karty

  1. Na iPhonu přejděte do Nastavení > Mobilní síť > SIM PIN. Na iPadu přejděte do Nastavení > Mobilní data > SIM PIN.
  2. Kód PIN SIM karty můžete zapnout nebo vypnout.
  3. Budete-li o něj požádáni, zadejte stávající kód PIN SIM karty.
  4. Klepněte na Hotovo.
Jak resetovat SIM kartu? Pro vyřešení problému proveďte, prosím, následující kroky:
  1. Přeinstalujte SIM kartu.
  2. Restartujte Vaše zařízení
  3. Odinstalujte SIM kartu, vyčistěte její kovové kontaktní části a poté ji znovu nainstalujte.
  4. Pokud máte jinou SIM kartu, nainstalujte ji do Vašeho zařízení a ověřte, zda ji zařízení rozezná a přečte.

Kde najdu PIN SIM karty?

Nastavení >> Mobilní síť >> PIN SIM karty, V poli „Povolit PIN karty SIM“ najdete možnost „Změnit PIN“. Jak zjistit PUK u Vodafone? Všechny kódy PIN, PUK, PIN2 a PUK2 najdete v samoobsluze Můj Vodafone v části Služby – Moje SIM / eSIM. PIN a PUK najdete pod stíracím polem na plastovém nosiči, ze kterého jste vylomili svou SIM kartu.

CO TO JE PUK?

PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou.

By Phina

Jak obnovit SIM kartu T-Mobile? :: Jak vypnout kameru na notebooku?
Užitečné odkazy