Domovská stránka > K > Kde Zjistím Informace O Počítači?

Kde zjistím informace o počítači?

Jak zjistit informace o systému

Klikněte na lupu vedle tlačítka Start a napište CMD. To je zkratka pro aplikaci Příkazový řádek, kterou spusťte. Do „černého okna“ napište SYSTEMINFO a stiskněte Enter.

Přečtěte si více

Jak zjistit motherboard v PC?

Stačí stisknout kombinaci [Windows] + [R] a zadat příkaz »cmd«. Otevře se okno příkazového řádku systému Windows. Do příkazového řádku zadejte příkaz »wmic baseboard get product, manufacturer, version, serialnumber« a stiskněte klávesu [Enter]. Jak zjistit výkon notebooku? K získání rychlého přehledu o přibližném výkonu daného komponentu můžete využít stránek passmark.com. Do vyhledávače google napište název komponentu, například I5 4670K a připište passmark. Zjistíte, jak si stojí procesor I5 4670K v tomto benchmarku oproti například procesoru G2020. (Bodové ohodnocení je lineární.)

Kde najdu výrobní číslo?

Umístění štítku s výrobním a sériovým číslem

Číslo modelu nebo výrobní číslo (PNC) najdete na produktovém štítku, kterým je váš spotřebič opatřen.
Kde najdu vyrobni číslo? Kde najdu výrobní štítek?

  1. u vestavných trub – pod dvířky kolem vkládacího otvoru;
  2. u praček, sušiček – po otevření dvířek je umístěno na přední části krytu;
  3. u ledniček – většinou na pravé nebo levé vnitřní stěně;
  4. u sporáků – pod dvířky kolem vkládacího otvoru, u starších modelů na zadním krytu nebo v šuplíku na plechy;

Jak se jmenuje můj PC?

Jak najít název počítače ve Windows 10

  1. Otevřete Ovládací panely.
  2. Klikněte na Systém a zabezpečení > Systém. Na stránce Základní informace o počítači uvidíte v části Nastavení názvu počítače, domény a pracovní skupiny položku Úplný název počítače.
Můžete se také zeptat, jak zjistit výkon procesoru? Klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte „ Správce úloh ”Nebo jej spusťte stisknutím Ctrl + Shift + Esc. Klikněte na kartu „Výkon“ a vyberte „CPU“. Zde se zobrazí název a rychlost CPU vašeho počítače.

Jak zjistit co mám za grafickou kartu?

Start → spustit → dxdiag → zobrazení → název grafické karty

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište správce zařízení. Poté klikněte na šipku u řádku Grafické adaptéry a název vaší grafické karty je na světě.
Jak zjistit typ grafické karty v notebooku? Jak zjistit typ grafické karty. Typ grafické karty zjistíte jednoduchým způsobem. Ve svém počítači kliknete na položku Start, poté vyberete Spustit a napíšete příkaz dxdiag. V okně přepnete na záložku Zobrazení, kde uvidíte všechny informace o grafické kartě.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit model monitoru?

b) Dialog: Základní informace o grafické kartě Tento dialog, který lze vyvolat přes ovládací panel Rozlišení obrazovky vám poskytne informace o grafické kartě a monitoru. Zobrazuje: Model grafické karty, velikost grafické paměti, typ monitoru a jeho zobrazovací frekvenci (kterou umožňuje i přenastavit) apod.

By Anastasia

Jak zjistím informace o grafické kartě? :: Jak zjistit typ notebooku HP?
Užitečné odkazy