Jak zjistím kde mám účet?
Exekutor má možnost velmi snadno zjistit, u jaké banky (nebo u kterých bank), máte účet. Všechny banky totiž mají povinnost ukládat informace i lidech, kteří u nich mají bankovní účet do centrální databáze, kterou spravuje Česká národní banka.
Když to vezmeme v úvahu, jak se prihlasit do airbank?
Stačí vám k tomu aplikace My Air propojená s účtem a nastavená pro potvrzování a QR kód na přihlašovací obrazovce do internetového bankovnictví.
- Otevřete si mobilní aplikaci a ťukněte na ikonku klíčku (1).
- Poté, co se objeví tato obrazovka, klepněte na Chci se přihlásit (2).
Jak se dostat do George?
Poprvé se přihlásíte svým uživatelským jménem (klientským číslem), heslem a zadáním ověřovacího SMS kódu. Pak si zvolíte, jak se budete přihlašovat příště,a to podle toho, co umožní váš telefon: gestem, PINem, otiskem prstu nebo přes FaceID. Kde najdu uživatelské jméno Čsob? Pokud si nepamatujete své uživatelské jméno, obraťte se na Helpdesk ČSOB Identity na čísle +420 499 900 222. Doporučujeme vždy používat 2faktorové přihlášení. To znamená, že pro vstup do portálů je vždy kromě zadání uživatelského jména a hesla použít ještě další ověřovací prvek. Použijete tedy SMS klíč nebo Smart klíč.
Jak se přihlásit do George klíč?
Otevřete aplikaci George klíč a zvolte "Chci se přihlásit". Zadejte váš 6místný PIN pro vygenerování jednorázového přihlašovacího kódu. Vygenerovaný kód opište do příslušného pole ve webovém prohlížeči. Klikněte na tlačítko "Přihlásit". Pokud jde o to, jak se přihlásit do george bez klíče? Pokud u vaší Bankovní IDentity máte dočasně nebo trvale zablokovanou bezpečnostní metodu, postupujte podle pokynů na přihlašovací stránce. Pokud už máte Bankovní IDentitu a zablokovali jste si bezpečnostní metodu pro přihlášení, vygenerujte si v nejbližším bankomatu ČS nebo na pobočce aktivační kód pro odblokování.
Jak zjistit heslo do internetového bankovnictví?
V mobilní aplikaci získáte snadno dočasné heslo, kterým se přihlásíte do internetového bankovnictví a v něm si nastavíte heslo nové.
- Otevřete si mobilní aplikaci a ťukněte na Menu (1).
- Ťukněte na Nastavení (2).
- V části Internetové bankovnictví (3) najeďte na Obnovení hesla a klikněte na Obnovit (4).
Jak odblokovat účet airbank?
V internetovém bankovnictví
U blokované aplikace uvidíte vedle jejího názvu vlevo ikonu zámečku. Pro odblokování aplikace postačí, když na ni kliknete. Internetové bankovnictví vás povede. A hurá, aplikaci můžete opět používat jako dřív.
Similar articles
- Kde zjistím jaký mám IOS?
- Jak zjistím jestli mám ADSL nebo VDSL?
- Jak zjistím že mám SSD disk?
- Jak zjistím že mám v telefonu viry?
- Jak zjistím jakou mám operační paměť?
- Jak zjistím že mám verejnou IP adresu?
- Jak zjistím jakou mám verzi Debianu?
- Jak zjistím jaký mám MacBook?
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?