Domovská stránka > J > Jak Zjistit Exif Informace?

Jak zjistit EXIF informace?

Konkrétní příklady

  1. Zobrazení EXIF metadat v programu IrfanView. Pro zvětšení klikněte.
  2. V programu Zoner Photo Studio stačí zobrazit informace o souboru a hned vidíte přehlednou tabulku. Pro zvětšení klikněte.
  3. Adobe® Photoshop® Lightroom® zobrazuje hlavně údaje o expozici.

Přečtěte si více

Jak zjistit fotomontáž?

Jak fotomontáž odhalitNástroje, lupa i logická úvaha pomůžou

Zdarma dostupný je třeba FotoForensics.com. Tento bezplatný nástroj pro analýzu nahraných fotek se podívá na rozdíly v chybách vzniklých při kompresi JPEG.
Jak zobrazit metadata fotografie? Jednou z možností je stáhnout fotografii, kliknout na ni pravým tlačítkem myši a otevřít „Vlastnosti“. V záložce „Podrobnosti“ budou všechna stávající metadata.

Jak zmenit metadata?

Úpravy nebo přidávání metadat dokumentu

  1. Zvolte Soubor > Vlastnosti, klikněte na záložku Popis a pak klikněte na Další metadata.
  2. Ze seznamu na levé straně vyberte Další možnosti.
  3. Chcete-li metadata upravit, proveďte libovolné z následujících úkonů, a pak klikněte na OK.
Jak zjistit co je to za obrázek? Pravost i aktuálnost fotky můžete ověřit na stránce images.google.com nebo na tineye.com. Na stránce images.google.com klikněte na obrázek fotoaparátu a vyberte, zda chcete obrázek nahrát, nebo zkopírovat jeho adresu ze schránky (stisknutím Ctrl + V).

Jak zjistit kdy byla fotografie pořízena?

Pomocí Exif Readeru si můžete z pořízených snímků digitálním fotoaparátem zobrazit – výrobce a model fotoaparátu, datum a čas pořízení snímku, systém měření, režim blesku, nastavení zoomu, hodnotu času a clony, expoziční kompenzace, citlivost, hodnotu expozice a další data. Podle toho, co je fotomontáž? Fotomontáž je tvořena specifickým použitím techniky fotografických obrazů. Technicky by fotomontáž mohla být nazvána fotokoláží, kde koláž znamená ve francouzštině „lepení“ a naznačuje montáž sekvencí, podobně jako u filmu. Skutečná fotomontáž tak představuje dva a více obrazů exponovaných v různou dobu.

Podle toho, jak ověřit video?

V případě ověřování původů videí je nutné vyhledat původní video pomocí klíčových slov, která odpovídají obsahu videa, případně podle názvu souboru s videoobsahem. Pomoci může také nástroj CitizenEvidence od Amnesty International, který dokáže zkontrolovat autenticitu videa na YouTube. Jak najít lidi podle fotky? Vyhledání fotek lidí a zvířat a přidání jmen

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Hledat.
  4. Zobrazí se řada obličejů. Klepnutím na některý z nich zobrazíte fotky, na nichž tento člověk je. Pokud chcete vidět další obličeje, klepněte na Zobrazit vše.

Jak zjistit kde byla fotografie Porizena?

Chcete-li zjistit, kde byla pořízena vaše nebo cizí fotografie, můžete stejně jako v mnoha dalších případech použít vyhledávač Google. Spusťte internetový prohlížeč a vyhledávač Google. Přepněte se do služby »Google obrázky«.

By Comfort

Jak změnit metadata JPG? :: Jak poznat malware v mobilu?
Užitečné odkazy